Gmzle Kızlar ilişki üzerinden 8 gün geçti 5 inde şeffaf akıntım gelmişti 6 snda hem şeffaf hem beyaz akıntım vardı 6 snda ilişki oldu sadece benim hiç belirtim yok ve tek ilişki olması biraz endişelendiriyor 😿 sizce hamile kalma şansım nedir ? Bat 20
Gmzle tarcinnnn24 hayırlısı olsun ben reglm geçmesi bekliycm sanırım zaten tek ilişki olduğu için umudum yok açıkçası
tarcinnnn24 Gmzle ben ovülasyonla takip ettim bu ay ilk kez. Ptesi gecesi ilişki olmuştu salı günü pik gördüm. Çarşamba çatlama ve çarşamba da ilişki oldu ama Allah ne gösterir bilemeyiz. Geçem ay biz gün aşırı değerlendirdik çok umutluyduk olmadı belki de sizin tek seferde tutmuştur bu hiç belli olmaz
tarcinnnn24 Gmzle göğüslerimde dolgunluk var ama bu adet öncesi de oluyor. Bir de ara ara akıntım oluyor ama bilmiyorum ya
Gmzle tarcinnnn24 geçen ay da kaset testle yapmıştım reglime 2 gün kala önce pozitif çıktı sonra negatif 😔
tarcinnnn24 Gmzle ay bende de var kaset test onu yapmayayım o zaman erken gebelik testim var onu yaparım