Ceylan1907 Selam kızlar 6. Haftadayız crp 7.99 cıktı yaşayan yada duyan falan varmı endişeliyim testi saglık ocagında yaptırdım suan cok korkuyorım
Melikeakkc Ceylan1907 7.99 dediğin yani yuvarlasan 8 olacak ise, benimki 67 çıkmıştı antibiyotik içmiştim🙏🏼
Mzgnysf Ceylan1907 korkma benim 350 olmuştu şuan çok şükür bebeğimde bende iyiyiz doktor verirse belki antibiyotik verir onun dışında korkmana gerek yok boş su için
Parinas Ceylan1907 7 yüksek bi değer değil ki neden korktunuz. Ağzınızda aft çıksa daha yüksek çıkar afedersiniz 🤭korkulacak hiç bişey yok büyük ihtimalle ilaç bile vermez doktor diye tahmin ediyorum. Sınır 5 zaten
eylulmihrasmom Ceylan1907 benim de hep o civarlardaydı doktor normal gebelikte bu değerler demişti korkmayın
Ceylan1907 Parinas saglık ocagındaki doktor cok yüksek büyük ihtimal antibiotik ve kültür ister dedi. İdrarda protein yüksek ve ferritin düşük dedi. Ayrıca kan ilacı başlar dedi
Melikeakkc Ceylan1907 10-15 hafta arasıydı hatırlamıyorum ama 3 kez kullandım antibiyotiksiz iyileşemedim. 26 hafta oldum
Parinas Ceylan1907 o zaman değer aralıkları farklı. 0-5 normal oluyordu genelde. Orda farklı olmalı böyle dediğine göre
Ceylan1907 eylulmihrasmom yaa doktorum daha dönmedi inşallah normaldir benim icinde valla bu forum sitesi cok iyi bi nebzede olsa insanın içi rahatlıyor
Melikeakkc Ceylan1907 vallahi nasıl geçti anlamadım zamanı, şaka maka 30 haftaya gelecem 1 ay sonra az kaldı inşallah😂
ayinpariltisi Ceylan1907 evet idrar testimde 0.45le enfeksiyon başlayacak gibi diyip 1 doz eritmeli antibiyotik yazmıştı. Doğumum yakın temiz tutmalıyız diyerek bana da
Patiseverana Benimde 8. Haftada öyleydi idrar kültür istedi bir üreme olmayınca bolca su tüket sadece dedi antibiyotik bile vermedi endişe etme ♥️