Kizlar buraya birkaç post açmıştım bebeğim kolik ve çok gazlı yardım istemiştim bana ciddi anlamda faydası olan birşey paylaşacagım metsil , nurse harveys damla denedik hiç bir işe yaramadı masaj da yaptırmıyordu bebeğimin karnı çok sertti rezene verdim oda fayda etmedi rezeneyi günde iki bardak kendim içtim yine çok bir sonuç alamadım araştırmalarım sonucu rezeneli kimyonlu çay gördüm aldım fakat oda bir işe yaramadı pek bizde derken rezene ve toz kimyonu kaynatıp direk içtim ve bingo bebeğim 3 gundur kakasını da yapıyor gazını da çıkarıyor ilk olarak bir tatlı kaşığı kimyonu yarım su bardağı suda kaynattim yarım su bardağı ayrı bir suya da rezene demledim ikisini karıştırıp içtim fakat kimyonun tadı çok ağır geldi ertesi günü kimyonu 1 çay kaşığı rezeneyi de 1 tatlı kaşığı olarak yaptım ve gerçekten 3 gundur bebeğim morarana kadar ağlamıyor gazdan dolayı uyurken pırt pırt çıkartıyor gazını ben sadece akşamları içiyordum ama bu günden itibaren günde iki kez olacak şekilde içmeye baslicam çünkü sabahtan akşama kadarki surecte yine gazdan dolayı biraz huzursuzluk sezdim bebeğimde bende işe yaradi denemek isteyen varsa umarım onlarda da işe yarar paylaşıp yardımcı olmak istedim ☺️