bgndgd Kızlar betası sonradan yükselen var mı doktor canımı çok sıktı bi daha kan vermeye bile gitmek istemiyorum
KLORAKHANIM bgndgd neden ne dedi ki doktor? Ben ilk gebeligi 37 beta ile ögrendim sonra yine gitmedim hastaneye Bu arada zaten gitme doktora neden gidip stress oluyorsun 🥲 ben tam 10 gün önce öğrendim evde ki testle daha muayneye bile gitmedim ki gitsem ne olacak sürekli kan vermek dışında zaten her şey 8. Haftada çıkıyor o zamana kadar beklicem sana da tavsiyem dayanabildigin yere kadar dayan
Melos26 bgndgd bende 30la öğrendim test çok silikti sonra evde kalan gebelik testlerimle koyulasmasini takip etmiştim
momBg bgndgd canım aynı durumu yaşıyorum biraz detaylı soracağım ama beta değerlerinin rakam olarak artışını hatırlıyor musun yazar mısın 🎀🎀🌺🌺 benim ki iki gün önce 92,5 Bugün 135,2 2 buçuk yıldır bu anı bekliyorum kalbim sıkışıyor şuan
bgndgd KLORAKHANIM 11 Mart 10.8 14 Mart 30.8 Ama erken gebelik testi yaptım öyle gittim Adet günüm bugün normalde
KLORAKHANIM bgndgd 11 Mart’ta 10 olan bir değerin, 14 Mart’ta yaklaşık 20-40 aralığında olması beklenir senşn de 30 çıkmış yani çok normal bi süre test verme hamile oldugunu bilerek hayatına devam et ve adetten 4 gün çnce neredetse 10 muş
Sbrn78 bgndgd saat farkı var mı canım doktor direk kimyasal demesi cok sacma olmuş yani şöyle düsün sen bu gebeligi bir hafta sonra ögrensen belki degerin 400 lerde cıkacaktı ve bunu iki günde bir takip etmen gerekiyor eger kanaman olmassa iki günde bir takip et bilemeyiz belki sağlıklı allah korusun dış gebelik olabilir yani bunu kanda takiple anlayabilirsin kimysalsa zaten cok yükselmez yüzde 60 da artması normal sayılıyor yani iki kat tam artış olmayabilir bazen
Mrv342 Sbrn78 evet kan verdığin saat aralıklara ve kan verdığin yerin aynı laboratuvar olması bile çok Önemli siz yine takipte bulunun yine artış sağlamışsınız kimyasal demesi için erken gibi geldi bana belki de artış yine bu oranla devam edecek inşallah Evladın sağlıkla kucağınıza alırsınız biz yine hayırlı olsun diyelim❣️
Busranur_mnts evde her sabah ya da 2 günde bir erken gebelik testi yapın koyulaşmayı takip edin gittikçe koyulaşır değer sağlıkkla büyüsün inşallah 5 6 haftalıkken de kese kontrolü için gidersiniz