icmimaranne Canım aynısını bugün yaşadım ve benimde 2. Günüm gecikmede haber ver nolur bende ona göre acile gideceğim 🥺🥺
Merloza bebekananas regliden 2 gün geçmiş, bu kadar silik bir şekilde olması normal mi bilemedim. Betahcg değeriniz daha yüksek olması lazımdı şimdi, daha koyu bir çizgi beklerdim. Kan testi size garanti sonucu verir.
Nazsuuu bebekananas 2 saatte sonuç çıkıyor ztn gitmenize bile gerek kalmaz buraya atsanız bile söylerler
Merloza bebekananas planlarınızda gebelik Eylül ayı demiştiniz zaten, güzel bir yaz tatili geçirin :) predictor falan daha bilindik markalarla test yapın bir de, bazı markalar kalitesiz.
Tysem29 Bu testlere asla güvenmiyorum 5 gün önce pozitif çıktı bugün yine yaptım negatif en iyisi kan vermek
mucizemom8 bebekananas kan verdiniz mi ay ben bu erken gebelik testlerine tüm olan inancımi kaybettim valla artık üç tane araliklarla softec gebelik testi yaptım günden güne koyulaşti dün kan verdim negatif çıktı ama anlam veremedim hala sol kasığım da ağrı özellikle ayakta çok durunca oluyor ama kan negatif çıkinca yok yani gebelik dün adet günümdu olmayınca kan verdim siz verdiniz mi