Balbebek012 newmommmyy2 sen iyi ol hepsi geçer annesi 💕 tansiyon işi zor ya ben de en ufak aç kalsam tansiyonum düşüyor
babyandmomy__ Balbebek012 ev taşıyorum şuan 🥴 Bitince ilk işim olacak inşallah o zamana kadar bebikim de bana müsade eder herhalde 😂
Balbebek012 babyandmomy__ ay geçen birkaç hafta önce bizde taşıdık evi çok şükür yerleştik 💞 inşallah kolayca yerleşirsin sen de
Cacaege Balbebek012 ay amin amin bende çalışamaz almak istiyordum ama 5 haftayı aktarmak için Suan zor güç idare etmem lazım allahtan işim zor değil masa başı ama oturmak da çok yoruyor belim ağrıyor artık
Balbebek012 Cacaege ağrır tabi ağrımaz mı daha önce ben de son haftaya kadar çalıştım 37 de ayrıldım öyle zordu ki şimdi direkt çalışamaz aldım öncesinde ücretsiz izindeydim
Ark Balbebek012 ay ne güzel kilo almamışsınız yüksek kiloyla mi hamile kaldiniz bizim de incir kadar oldu☺️ bende henüz almadım
Sudezeren81 Balbebek012 34+0 haftalığız sezeryan olucam bian önce doğsada zamanımı bebeğimle geçirsem diye bekliyorum 🥰