Balbebek012 Siz ne durumdasınız annişler en son 32 de 2 kiloyduk🐣 ben de 4 kiloya yakın almışım 🫶🫶🫶 bir an önce doğurmak istiyorum
keyfimin-kahyasi-misin Balbebek012 marul olmuş🥹🥹 13 kilo aldım 37+2 oldukk 37 den beri günler gecmiyo Bakuyorum hep aynı 😂😂😂
Balbebek012 Sevgilimmmmmmm ayy o günler geçmiş ya ben de yıllar öncesi gibi hissettim bir an hamilelik çok değişik ya bazen zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan 💗
Balbebek012 Morrinah yaa daha minik annesi ama bir bakıyorsun kocaman oluyor şimdi popişi dayamış göbüşe öyle duruyoruz biz 🫣🫶🫶🫶
keyfimin-kahyasi-misin AnayimBenAna_ Ya sendede oldu mu 37 olduğum günden beri sanki günler geçmiş ama gün artmamis gibi 😂😂 bakıyorum hep 37
Cansu_ozata AnayimBenAna_ acaba kaçıncı haftada karnınız belirginleşti ben 6 aylık hamileyim karnım neredeyse hiç yok 😂 bu durum beni sinir ediyor
Balbebek012 keyfimin-kahyasi-misin ya maşallh büyümüş 🩷 pozisyonu ne bizimki popişi dayamış göbüşüme nefes aldırmıyor bana 😅🩷
Masal30 keyfimin-kahyasi-misin aaaaa bizde öyleyiz gerçekten gitmiyor sonlara doğru gitmez miş vallahi 😂
AnayimBenAna_ keyfimin-kahyasi-misin yok valla benim kaldı son 3 😂 çok hızlı geçiyo dinlensemmi yoksa evdeki son dokunuşlarımı yapsam yoksa 3 yaş kızımlamı vakit geçirsem yoksa eşimlemi birbirimize vakit ayırsak 😂 kaça bölüneceğimi şaşırdım 🤭
babyandmomy__ Balbebek012 bugün ananaslığı bitirdik pırasa oldu 😂 Bende 18 kilo falan almışım bebeğim en son 32 de 2 kiloydu şimdi kaç tam bilmiyorum haftaya gideceğim inşallah
Balbebek012 babyandmomy__ biz de 35 te gideceğiz elimde olsa ultrason cihazını eve koyup sürekli bebeğe bakarım ahahaha 😅😅
Sara_bebek babyandmomy__ 36 haftadayim bebiş 2.650 kendim sadece 3 kilo almişim oda her halde şişlik falandir doktor bile şok oldu 😅 ilk hamileligimde 12 kilo falan almiştim
Balbebek012 Tugba2794 ya az kilo alsak bile hamilelik ağırlığı oluyor ben bunu anladım 4 kiloya yakın kilo aldım ama sanki çok şiştim gibi yatakta dönmek çok zor eşim tosun paşam diye dalga geçiyor benle ahahha😂
keyfimin-kahyasi-misin AnayimBenAna_ haha benim belli günüm yok djdj ama günler takılı kaldı ona eminim her baktığımda 37 😂😂Sağlıcakla gelsin minnik 🥹♥️umarım benimki gelir isteğiyle çok zordayım ya