Esseraa22 @5_erkek_annesi tamam bı soyleyim gidince ilgiliniz için de çok teşekkür ederim inşallah birgün doğum yapmadan karşılaşırız hastanede 🥰
Jdjdjdldl 5_erkek_annesi ay çok teşekkür ederim eşimin refakatçi olmasını istiyordum hep çok sevindim bu bilgiye 😇🥰
Jdjdjdldl 5_erkek_annesi Necati hocaya baktım randevu çıkmıyor başka Bilkent’te önerebileceğiniz doktor var mı
5_erkek_annesi Jdjdjdldl rica ederim Can’ım başka önereceğim yok genelde asistanlar duruyor doktorlar zor oluyor olanlarıda bilmiyorum 😊
matelove Jdjdjdldl fatma salih içinde kendisinin muayene ettiği söyleniyor ama hiç gitmedim genelde necati hocaya alıyorum bende sürekli kontrol edin anlık açılabiliyor
Jdjdjdldl 5_erkek_annesi Allah razı olsun çok teşekkür ederim sayenizde Bilkent’e gideceğim inşallah necatı hocadan randevu bulduğumda. özeller o kadar pahalı ki ne yapacağımı bilmiyordum
5_erkek_annesi Jdjdjdldl cümlemizden canım evet özeller çok pahalı inşallah bulur ve gidersin canım ben 12 mayısda gidicem denk getirdim
Jdjdjdldl 5_erkek_annesi sürekli mhrs girip bakacağım artık şimdilik bende 8 mayısa etlik şehirden randevu aldım
5_erkek_annesi Jdjdjdldl ben pazartesi günü gidince hocaya sorucam randevusuz bakıyor mu bide bu ay olan çalışma çizelgesine bakacam hangi günleri var hastane’de burdan 2 arkadaş daha benden haber bekliyor sorarım sanada söylerim ona göre gidersin olmazsa
5_erkek_annesi Jdjdjdldl merhaba bu ay necati hoca her pazartesi ordaymış sabah randevusuz sıra alabilirmişsiniz ama çok erkenden gelin
Esseraa22 @5_erkek_annesi günaydın bugün bizim unutmayın 😊 ben hala randevu alamadım geçen hafta yine aradı 182 yeniledim ama randevu bulamıyorum inşallah ravdevusuz kabul eder hoca
5_erkek_annesi Esseraa22 günaydın yok canım unutmam bütün alarmları kurdum sizin, için😁😁aklımdasınız 10.20 de randevum gideyim halledecem birisi bulmuş 17 mayısa randevu geçen yazdı denk zor geliyor valla
Esseraa22 @5_erkek_annesi cok teşekkür ederim🥰ya talep birakmasam mi acaba ondan mı bulamiyorum öncelik talep bırakanlar varsa onlarami gidiyor ki önce ben talep bırakıp bekliyorum 10dan sonrada randevu girip bakiyorum yok randevu bulunmadı diyir
5_erkek_annesi Esseraa22 rica ediyorum canım😍ben talep bırakıyorum hep öyle alıyorum randevu mesaj geliyor şu saatte kadar alınabilir diye hemen girip alıyorum bilemedim ki çok dolu hoca ya🥲
Esseraa22 @5_erkek_annesi aynen çok dolu bende birkere alabildim sadece mesaj geldi hemen almıştım ondan sonra birdaha alamadim
5_erkek_annesi Esseraa22 canım bu ay her pazartesi burdaymış sabah randevuz bakıyormuş ama erkenden gelmen lazım
Jdjdjdldl 5_erkek_annesi teşekkür ederim canım baktım randevu olmayınca Fatma salihe bulmuşken aldım bidahaki ay olmazsa Necati hocaya giderim
5_erkek_annesi susaMom_ canım necati hoca bu ay her pazartesi ordaymış sabah erkenden gidince randevusu alıyor muş
susaMom_ 5_erkek_annesi Ay canım teşekkür ederim bende bugün gittim kaydımı açtırdım orda belki necati bey denk gelir