alpaslaninannisi Kızlar selam, dün sabah sağlık ocağında kan tahlili verdim ne zaman çıkar ? Hastanede 1 saate çıkıyordu. Hala çıkmadı.
Katya1 alpaslaninannisi sağlık ocağı genelde ertesi günü çıkıyor sonuç yinede e nabızdan takip edebilirsiniz
Edadiyebirisi alpaslaninannisi en geç öyle çıkar canım benimki sabah çıkıyordu hep ama değişir tabi her sağlıkocağı
Melike3506 alpaslaninannisi ben çarşamba günü sabahtan vermiştim perşembe günü akşam 11 gibi e nabız da görmüştüm bana ertesi gün öğleden sonra çıkar demişti hemşire
mrp2023 alpaslaninannisi sağlık ocağı burada gördüğüm kadarıyla geç çıkıyor malesef 2 gün sonra çıkanı bile gördüm
Mor-kelebek alpaslaninannisi canım bazen belli olsada sisteme geç düşüyor özellikle beta değeri numara varsa sağlık ocağını ara e nabizdan göremiyorum de yardımcı olurlar sistemden gözüküyor onlarda
Ervaa2534 alpaslaninannisi ertesi güne anca çıkıyor bende dün verdim kan bugün sabah e nabıza düşmüştü
Eda42_ alpaslaninannisi Gözün aydın olsun inşallah devamı gelir sağlıklı gebelik olur inşallah 🤲🏻🤲🏻🤰🏻