yesildeniz_ Tugcengiz iki kez yaptırdım biri pozitif biri negatif. Embriyo glue istiyorum dediğim doktorum tamamen ticari amaçlı bir şey etkisi olduğunu düşünmüyorum demişti. Geçen ay başka doktorla başladım o da aynısını söyledi
Umudunbahcesi Tugcengiz ben yaptırdım benim doktorumda uyguladığımız hastalarda %90 pozitif haberi alıyoruz dedi benimkide pozitif oldu şuan 25+4 günlük olduk
tazecikannee Tugcengiz bende yaptırdım canım tutunması yüksek oluyor diye normalde yarın test günüm ama ben dayanadım çarşamba yaptım pozitif çıktı
yesildeniz_ Tugcengiz iki kez yaptırdım biri pozitif biri negatif sonuçlandı dediğim gibi. Etkisi olsaydı ikisi de pozitif olurdu bence
mucizem4423 Biz yaptırdık %5-10 tutunmayı arttırıyor dendi ben 8 inde transfer oldum sonuç için bekliyorum daha inşallah tutar
mucizem4423 Tugcengiz ay çok heyecanlı nar suyu önerdi doktorum tutunmayı arttırıyor diye tüketebilirsin
mucizem4423 Tugcengiz benim tek embriyom oluştuğu için ve bu kaçıncı deneme şansı arttırmak açısından önerdi biz de tüm tuşlara bastık bakalım inşallah olur bekliyoruz 💖🥰
Cambardak__ Devlette asla yapılmıyor, ücretli alalım o şekilde yapılsın desen bile doktor kabul etmiyor
Tugcengiz Umudunbahcesi allahim kucağına almayı nasip etsin🙏 benim doktorum suanlik uygulamak istemedi
Umudunbahcesi Tugcengiz Amin inşallah Rabbım isteyen bekleyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah