hllaltas25 Kızlar 12 saatlik bir yolu bu haftalarda giden var mı hamilelik normal ilerliyorsa sorun oluyor mu acaba ? Bu haftalarda böyle uzun yolculuklar yapan var mı not: doktoruma danisacagim deneyimlerinizi merak ediyorum yapan var mı😊😊😊
Kbrhrn hllaltas25 ben 34.haftada 9 saatlik yolculuk yaptım kendi arabamızla, arka koltukta ayaklarımı uzatıp gittim hep sıkıntı olmadı benim için.
_biranneadayi hllaltas25 Tavsiye etmem ben. Vebaline girmek istemem. Ben şurdan 5 saatlik yola gitmiyorum 30 haftalığım. Riske gerek yok doğuma az kalmış zaten
hllaltas25 Kbrhrn benim birde 5 yaşında bir çocuğum var her an uzanamasam bile nispeten konforlu geçer mi yine de çok zor oluyor mu yani
hllaltas25 _biranneadayi doktorum hayır derse gitmem ama doğumdan sonra bir süre gidemem ailemi de çok özledim 😢
staRmama hllaltas25 yok kuzum konaklamadım doktorum 2 saatte bir in yürü demişti birde ön koltukta oturuyordum kemerli düşün 😂
Elifff11 hllaltas25 ben 12 haftadan beri neredeyse her ay (eşimle ayrı şehirlerde çalıştığımız için 🥺) 7 saatlik yolculuk yapıyorum arabayla herhangi bir sıkıntı olmadı çok şükür. 30 haftalık olduk 3 hafta sonra da doğum için yine memlekete gideceğim bir şey olmaz inşallah 🙏🏻
hllaltas25 Elifff11 böyle görünce moral oluyor çok teşekkürler ❤️sağlıkla kucaklayalim bebeklerimizi😊