Zhra-10 Kivircik01 ben 12de uyansam 12de yerim 7de kalksam 7de yerim elim ayağım titrer yemek yemeden gune başlayamam asla yedim mi artık o gune başlayabilirim
Kivircik01 Zhra-10 ne güzel , ben 6 gibi uyanıyorum erken uyanmayı çok severim , önce hep kahveee 🥰 öğlene bakarız artık canım isterse yiyorum aslında pek sağlıklı değil ama bedenime bu iyi geliyor
Zhra-10 Kivircik01 içemem kahve sabah asla çok sevmiyorum ayakta tutsun diye içerim. Bazen yoksa aramda yok ama çay hep sıcaktır uyandığım gibi başlar bence en başta kahvaltı yapmak önemli gun yeni başlıyor nasıl basliycaksa
Asilzedemom Kivircik01 5 5.30 gibi oğlum kalkar sağolsun elimizi yüzümüzü yıkarız midem bulanmaz ise etkinlik yaparız sabah sabah sonra kahvaltı hazırlarım sonra yine oyun ve etkinlik sonra öğle yemeğini yediririm ve aşağıya indiririm orda da oynar sonra eve çıkarız akşam yemegini yedirir etkinlik yaparız sonra pijama giyip kitap okuruz gölge oyunu oynarız ve en son 21.30 gibi en geç 22.00 da uyuruz
Asilzedemom Kivircik01 oğluma çok verimli ama bana epey yorucu ödem tutuyor vücudum bu kadar yorgunluğa bide 27 haftalık hamileyim 😅😅oğlum masalalah hala sabah dinamik kalkıyor erken kalkmasa iyi ama işte kalkıyor yapacak bisy yok artık
Asilzedemom Kivircik01 amin amin Allah razı olsun hepimizin evlatları sağlıklı olsun Rabbimden tek dileğim