Kivircik01 Günaydın Çiçekler 🌺 Ben uyanır uyanmaz yüzümü yıkar , eşimle kendime kahve demler ve o demlenene kadar çiçeklerimle ilgilenirim mis gibi havayı içime çeker şükrederim siz ???
tatlibebegim_ Kivircik01 oğlumla ilgilenirim beşikten yanıma alıp birazda yatakta beraber keyif yaparız
Edanursoylu Kivircik01 kızımı hazırlayıp okula gönderiyorum sonrasında evi toparlayıp şöyle koltukta oturup keyif yapmayı seviyorum🥰
Nalan_6552 Kivircik01 geri uyumayı severim😅 yatak keyfi yapmayı severim. Ama 6 buçukta kalkıp hazırlanıp işe gidiyorum
Mercan0652 Kivircik01 yatakta oyalanirim telefona bakarım bı süre ama bu 1 ay sonra böyle olamayacak artık küçük beyefendiyle ilgileniyor olcam büyük ihtimal😅
AnayimBenAna_ Kivircik01 gözümü 3 yaş kızçemin anne sabah oldu güneş doğdu hadi uyanalım demesiyle açarım 🌸 rutinim bu oldu sonra gelir yanıma biraz yatakta sohbet ederiz konuşuruz sonra kahvaltı faslımız başlar 🤭
21Berra21 AnayimBenAna_ Aaa. Aynı benim kızımın lafları daha 2.5 yaşında anne uyan artık sabah oldu bana yemek hazırla der 😄😄der ama uygulamaz yemez o kaçar ben kovalarim😅😅onun derdi oyun arkadaşını bulmak yemek bahane yani.4 ay sonra 3 yaşımiza girecez insallah
AnayimBenAna_ Kivircik01 tabi bu rutin 3 gün sonra yerini uykusuz gecelere bırakacak 2. Kızım geliyor çünkü 😂
AnayimBenAna_ 21Berra21 bana sigara börek yap dedi yaptım binbir nazla yiyor şuan 😂 tabak yaptım ona bu tabak biticek dedim ama anne karnım ağrır çok yersem diyor
21Berra21 AnayimBenAna_ Allah’ım yiyecem ben onları yiyecem tüm bebekler aynı demek ki😅😅Bende istediği birşeyi yapmadığım da sen beni sevmiyon ben uzuluyom diyor