Ssraa 3 4 gündür çok afedersiniz burnumu temizlerken rastlıyorum ama yara falan yok buna eminim ikisinden de kanlı bir şekilde geliyor. Endişe etmeli miyim bunu yaşayan var mı ya da nedenini bilen? Hamilelikle alakalı bir durum mudur?
tazecikanneee Ssraa hamilelikte burun kanamaları olabiliyor kuzum burun kuruluğu vs bende de bi ara olmustu öyle iki üç gün devam eden parlak kırmızı bi kan değilse çok ta korkmana gerek yok😇
Yasemincifci Ssraa hamilelikle alakalı bir durum canım endişe etmene gerek yok vücudumuzdaki kan fazlalaştığı için kılcsl damarlarda çatlaklıklar oluyormuş onun için kanlı geliyor
Sitionline Ssraa benm de iki haftadır sürekli kanıyor Ya.Ama zaten forumda da yazıyor Ya burun kanaması görülebilir diye o yüzden pek endişe etmedim aşırı kuruyor burnum
Kucukmom Benim de sürekli böyle oluyordu hemde fazlaydı araştırdım kullandığımız kan ilacı ve vitaminler sebep olabiliyomuş ama genede doktora git istersen
Ssraa tazecikanneee canım kanama şeklinde değil direk mukusla beraber geliyor koyusuda var açık parlağıda var 🤭🤭
tazecikanneee Ssraa o zaman kalıntıdır aktif kanama değildir ama yine de bir sor canım bilemedim şimdi 🙊 yanlış yönlendirmek de istemem allah korusun 🙏🏻 İnşallah önemli bisey değildir canım benim çok geçmiş olsun 😍