RadyoaktifMom mucizemom8 inşallah sağlıkla gelir bu defa bende senin gibiyim bebişlerimzi sağlıkla gelsin dünyaya amin 💕💕🙏🏽
mucizemom8 RadyoaktifMom amin canım amin inşallah Allahım sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin hayırlısıyla 🤲♥️♥️
Eda42_ mucizemom8 İnşallah doğrudur canım awox al birde onunla dene inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah amin amin 🤲🏻🤲🏻🤰🏻
Eda42_ mucizemom8 İnşallah canım bu defa biraz daha koyulaşma olmuş pazartesi günü bekle kan ver inşallah güzel haberler alırsın ☺️🥰
Bihterziyangil Canim sen gecen de test yapmıştın cikmisti sanki koyulasmis bana mi oyle geldi bence de var gibi insallah vardir ya🤲🏻🫶🏻
2princessmother mucizemom8 canıııım bu mübarek cumaların yüzü suyu hürmetine ramazanın yüzü suyu hürmetine inşallah seninledir miniğin 🫶🫶🫶tüm dualarım sana ve isteyen herkese Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla nasip eder inşallah 🤲🤲🤲🌸🌸 Kaç gün geciktin 😍
2princessmother mucizemom8 biraz bekle aşkım sonra kan ver 🌸😍 Testin varsa elinde gün gün koyulaşmayı takip et
mucizemom8 2princessmother başka testim yok canım gidebilirsem kan vericem hayırlısıyla kolaylıkla sağlıklı nasip olur inşallah 🤲😇
Busranur_mnts mucizemom8 hayırlı olsun canım allah sağlıkla büyüyüp kucağına almayı nasip etsin kan da ver bakalım haber verirsin
yesildeniz_ mucizemom8 kesin hamilesiniz ya o kadar yaptım bu testten hiç çıkmadı. Belirgin pozitif bu
erikarpuz mucizemom8 canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hemen kan verip perinatoloji doktoruna görün derim kan sulandırıcı için geç kalma 🌸
mucizemom8 erikarpuz amin canım inşallah teşekkür ederim kuzum evet doktorum da öyle demişti canım hemen iğneye baslicagiz diye inşallah hayırlısıyla kolaylıkla sağlıklı tamamına erdirsin Allahım bugün gidebilirsem kan vericem 🥰🤲