Zeyzey01 Kızlar gece üstüm açık uyumuşum midemi üşütmüşüm sanırsam karnım kramp şeklinde ağrıyor ve sırtım batıyor. Sıcak su torbası uygulayabilirmiyim belime sadece kıvranmaktan uyuyamıyorum :(
Tuba-M55 Zeyzey01 beline değil de midenin arkadına sırtına gelen orta kısma koysan baya rahatlatır canım. Sabah da sıcağa yakın bi duş alırsan geçer inşallah
Mor-kelebek Zeyzey01 ben belime değilde ayaklarima koyuyorum canım bebeğe zararı olur diye korkuyorum ayaklardan ısınmakta işe yarıyor
Tuba-M55 Zeyzey01 ilk 3 ayın içinde değilsen bişey olmaz canım. Ama dediğim gibi beline değil de sırtının ortasına koyabilirsin. Midene de ısıtılmış havlu koyabilirsin.
Tuba-M55 Tuba-M55 aslına bakarsan bel kısmı ve karın kısmındaki dolaşımı hızlandırmamak önemli. O yüzden karnına ve beline yapmadığın sürece problem olmaz. Yine de uzun süre tutma sıcak su torbasını mesela yarım saat tut
Zeyzey01 Mor-kelebek Ayaklardan yapılan su torbasının riskini de okumuştum bi yerde daha öncesi ama uzun süre tutmazsak bi sakıncası olmaz sanırım. Allahım hamilelik ne kadar güzel olsada bi o kadar zormuş :(
anneolmakneguzel_ Zeyzey01 9 ay ayagıma sıcak değil alev gibi sıcak su torbası tutmuş biri olarak en iyi agrı savar.😅 Karnınıza vs koymadıgınız surece sıkıntı yok
Zeyzey01 anneolmakneguzel_ Oh maşallahh :D o zaman bende gönül rahatlığıyla yapabilirim artık aklımda