Sonkayalar Kızlar ısprtada küvöz eteğı dıken yada tülünü vs malzemesını satan yerler varmı uygun fıyatlı ıkızlerım olcak tul alayım kendım dıkeyım dedım ama malzemesı ıcın yada uyguna dıken yer varsa ıspartaya ona gore bakıcam bılmıyorum hıc
Nursenkarakoc1 Sonkayalar canım bende ıspartadayım belediye işhanın orda bir butik vardı kız kendi el emeği kapı süsü falan yapıyordu belki küvez tülü yapıyordur
Sonkayalar Nursenkarakoc1 hangı doktora gıdıyorsun canım kac haftalıksın meddeme ibrahim akına gıdıyorum ben 7. Haftamdan berı 33+5 iz ikiz gebeyım
Nursenkarakoc1 Sonkayalar ben doğurdum 5 aylık bir kızım var sadece arada buraya bakıyorum şehir hastanesş fatih akkuş a gitmiştim 😅
Nursenkarakoc1 Sonkayalar hımm anladım amin inşallah sende bebeklerini sağlıkla mutlulukla al kucağına inşallah 😊 ısparta sadece kontroller için mi geliyorsun yoksa normalde de geliyor musun
Sonkayalar Nursenkarakoc1 amın canım eğirdirde hcıbısey olmadıgı ıcın genelde gleıyoruz ama cok bılmıyorum esımle gelıp gıttıgımız ıcın genelde doktora gelıyoruz tabı 😁🐣🐣
Nursenkarakoc1 Sonkayalar bir ara geldiğinizde görüşelim diyecektim değişiklik olur bize de size de biz ayazmana da oturuyoruz 😅 belki iyi arkadaş oluruz belli mi olur :))