Meryyy58 maşallah canım 🧿🧿🧿🧿ama yoruldum artık kimseye bakmıyorum bide insanları memnun edemiyoruz 😄 onların verdiği tarihe göre hesaplıyorum benim hesabımı saçma bulup ama hala soranlar var yani biz döllenme tarihini hesaplıyoruz Azerbaycan da ki doktorların yöntemi bu Çin Rus takvimi değil ki yoksa ne alaka dedim kadının doğum tarihiyle hamile kaldığı tarih cinsiyeti belirlesin dedim ki mantığını kavramak için bu eğitimi aldım bi çok usul var ki bunlardan biri de kadının yaşına göre yumurtlama tarihleri değişiklik gösteriyor bizde sadece xx var erkekler de xy hemde xx var erkek ne atarsa onu kabul ediyoruz doğru mu? Aslında yumurta seçiyor mesela yumurtlama gününde erkek spermi hızlı xy hızlı gider yumurtlama varsa döllenir ve erkek olur ama kadının yumurtladan önce ki gün ise xx gider çünkü daha uzun ömürlü yavaş gider ve tutunur kız olur bunu anlatmaya çalışıyorum ama herşey Allah’ın takdiri yüz de yüz demiyorum mesela yumurtlama günü yaptım ama kızım oldu diyeni duydum herkesin adet döngüsü farklı çatlamaya bakacak ovulasyonla bunu anlar yumurta çatladığı gün gider xy erkek tutunur bide eşlerin beslenmesi de önemli yani burda bi çok bilgi verdim insanlar hangi tarih diyorsa ona göre tek tek bakıyorum Instagram‘da bu işi parayla yapıyorlar Türklerde yapıyor Azerbaycanlılar da yapıyor evet 4-5 kızı olanlar var ya da 4-5 oğlu olanlar var bu yöntemleri bilmiyorlardır plansız olmuştur kısaca Rabbim öyle nasip etmiştir ötesi yok ❤️