mineay55 Sevgilimmmmmmm 27. Hatalık olduk bizde ve benim de bebeğim çok hareketli maşallah. Korkacak bir şey yok bebeğin kasları ve sinir sistemi geliştikçe, refleksleri güçlenir ve daha fazla hareket etmeye başlar.
zynpknt Sevgilimmmmmmm 28-29 arası yavaşlıycak merak etmeyin o zaman da niye etmiyo diyoruz benimde 27 de öyleydi 28-29 da yavaşladı bence anne karnında da atak haftaları oluyo😂
cakethesel Sevgilimmmmmmm Bu yazdığınızı birde 30. Haftada tekrar gelin okuyun.Aslında ne kadar sakinmiş diyeceksiniz🤣 30. Haftada karnım öyle bi sallanıyo ki sanırsın bütün vücudumu sarsıyor hareketleri maşallah sûbhanallah 🤣🤣
Victorias Ben de 27haftalığım, birebir aynı. Zayıf biriyim sanırım ondan bu kadar hissediyorum. Bir de makat geliş pozisyonunda, o sebeple korkunç darbeler alıyorum idrar torbama 😀
Sevgilimmmmmmm Victorias aynen bazen bebek mi vurdu deprem mi oldu anlayamiyorum avizeye bakıyorum hemen 🤣
zynpknt cakethesel benim arada 28-29 da duraklama oldu sizde de oldu mu acaba😂 şuan 30+6 çok şükür hareketli ama 28-29 da bi durmuştu
KumpirsMom Sevgilimmmmmmm ayy çok istiyorum böyle belirgin hareketlerini görmeyi hissetmeyi yarin 22 haftalık olucaz bende 27 yi bekliyim o zaman 🫣🥰
Sevgilimmmmmmm KumpirsMom gelecek canım o günler de gelecek o zamanlar hareket etmiyor çok diyordum bak şimdi durmuyor diyorum 🤣