Hlya1993- Tugce89 özel sağlık sigortası geçiyor muydu ya ben medikalparke sordum sigorta geçmiyor 6500 fiyatı dedi.
Tugce89 Hlya1993- tamamlayıcı sigorta geçmiyor olabilir. Benim tam özel sigorta, sgk yok ondan genelde geçiyor.
Beybisiiiii Dogaguler radyoloji görüntülerinden sanırım arkadaşımda orda ayrıntılı çektird öyle gözüküyormuş vşdeo şeklinde ama ss alınabilir demişti
Mrv342 Ciceklerisever yarım saat civarı sürdü ama hiç aralıksız konuştu zeki hoca her şeye detaylıca baktı acıkladı gereksiz sohbetli boşluklu 1 dk geçmedi dolu dolu geçirdi her dakikayı hiç susmadı
Aleffb gizzzy35 yoo adam prof ben memnun kaldım valla Dinledim anlattı ve rahat geçti şükür işini bilen birisi.
5134 Tuba2144 Detaylı olarak bakıldığı için canım yani her hamile ye söylüyorlar.Bebegin kalbi, böbrek, ciğerleri yani bütün herşeyi inceleniyor ki doğum anında müdahalesi olsun diye.Rabbim sağlıklı afiyetli kucağımıza alalım hepimiz inşaallah 🤲
Gunel99 Kızlar tesekkur ederım , antalya da gıdecegım ben once devletemı gıtsem dıye dusundm ama galıba ozele gıtcem cok guvenemıyorum devlete