Htc4345 Mercaninci bilmiyorum ki daha günüm gelmedi ama randevu bulmak kolay olmuyor bnde başka hastanede yaptırmak zorundayim
iremtyldz Gunel99 istanbul beylikdüzünde perinatolog dr altan cebeci nakitte 4000 e yaptırmıştım. Alanında çok çok iyi
Ozge-Duru35 Gunel99 bende izmir ege üniversitesinde yaptircam 2500 tl doktoruna göre değişiyor 6500 de yapan var
gizzzy35 SeyranTekin Mersinde arıyorsanız kesinlikle en iyisi Halil Korkut Dağlar 🤌 oğlumda ona gittim üstelik testlerim çok kötü çıkmıştı yüksek risk down sendromu ama kendisi o kadar iyi ki bu bebek sağlıklı kesinlikle diyorum dedi öyle de oldu şükür 🙏
Dogaguler Beybisiiiii ilk kez sizden duydum bana ultrason görüntüsünü hiç göstermediler 🥹 istekte de bulunmadım açıkçası tek istediğim hiç bir sorun olmadığını duyup Ordan çıkmaktı 🥰
Beybisiiiii Dogaguler radyoloji görüntülerinden sanırım arkadaşımda orda ayrıntılı çektird öyle gözüküyormuş vşdeo şeklinde ama ss alınabilir demişti
Dogaguler CoolMamaMode olsun boşuna olarak görmeyin bence sonuçta sizin ve bebeğinizin sağlığı için .