Tugce89 Koç üniversitesi hastanesinde geçtiğimiz hafta yaptırdım. Telefonda 10500tl dediler.Özel sağlık sigortam olduğu için 6600tl olarak toplam alındı.
Hlya1993- Tugce89 özel sağlık sigortası geçiyor muydu ya ben medikalparke sordum sigorta geçmiyor 6500 fiyatı dedi.
Htc4345 Ege üniversitesi randevu olursa ücretsiz randevu olmazsa 2500 bn neredeyse 2 ay öncesinden randevu baktım yoktu
Gulsenbck Htc4345 merhaba takiplimiydiniz randevusuz nasıl oluyo arıyomusunuz bilgi verirmisin bende izmirdeyim
Fatmaaa1921 Haticeyn Üsküdar da hospital Türk var oraya da bir sorun isterseniz ilk gebeliğimde oraya gitmiştim ben şuan 3000 tl
Kubra_811 Ümraniye’de daha yeni gittim 4200 Normalde Avrupa yakasında oturuyorum ama gittiğim hastane 6000 TL fiyat verdiği için karşıda yaptırdım
2205 Geçenlerde bende post açmıştım anadolu yakası için böyle Sultanbeyli Ersoy Ocak ayı 5 bin Ama Sarıgazi İlhan varank karşısındaki özel klinikte 3.500 dediler ümraniye çakmak perinatolog 5000 özel pendik tıp merkezinde 3 bine radyoloji uzmanı
Mrv342 İstanbul Bağdat Caddesi’ndeki Prof. Zeki Şahinoğlu’na gittim Ocak ayında peşin 4500 kart 5000 TL idi
Dogaguler CoolMamaMode Ankara etlik şehir hastanesinde yaptırdım 45 dakikaya yakın incelediler 2 kere baktılar , sanırım bütün devlet hastaneleri aynı değil . Ben memnunum devlet hastanesinden
CoolMamaMode Dogaguler yaaa evet ben eskişehirliyim aslında ama Trabzon’da yaşıyorum . Eskişehirde şehir hastanesi de mesela çok iyi arkadaşlarım hep devlet de yaptırıp memnun kaldılar .. ama Trabzon’da malesef yok 10 dk yalandan bakıp gönderiyorlar keşke burada da öyle olsaydı boşuna o kadar para vermezdim :((
Beybisiiiii Dogaguler merhaba bende etlik şehir takipliyim videosunu enabıza yüklüyorlarmış sanırım renkli de gösterdiler mi acaba
Dogaguler Seyma2407 Oradaki tek bakan doktor prof. Genel olarak iyi bir doktor diye biliyordum yorumu görünce şaşırdım .
OmerNfs Gunel99 canım detaylı ultrasondan kastın nedir mesela bir tanesini perinatoloji doktoru yapıyor o 12 bin lira falan diğerini de normal kendi doktorun yapıyor O da zaten muayenenin içinde yani benim en azından öyleydi perinatoloji doktorum da profesör doktor atıl yüksel şiddetle tavsiye ederim çok güzel ilgileniyor bu İstanbul fiyatı senin yerin nerede bilemedim ama şimdiden Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bebeğini 🤲🤲💜💜🫂🫂
Dogaguler CoolMamaMode olsun boşuna olarak görmeyin bence sonuçta sizin ve bebeğinizin sağlığı için .
Tuba2144 Kızlar beni de Nevşehirde detaylı olmadığı için Kayseri’ye yönlendirdi 20-24 hafta arası acaba biseyde dolayı yönlendiriyorlar yoksa rutin kontrol amaçlı mi aklıma takıldı henüz vakti var gitmenin
5134 Tuba2144 Detaylı olarak bakıldığı için canım yani her hamile ye söylüyorlar.Bebegin kalbi, böbrek, ciğerleri yani bütün herşeyi inceleniyor ki doğum anında müdahalesi olsun diye.Rabbim sağlıklı afiyetli kucağımıza alalım hepimiz inşaallah 🤲
Tugba4545 Gunel99 Manisa’da 3-4 bin civarı ama bence hiç değmez şehir hastanesinde de yapıyorlar ikiside aynı işlevi yapıyor sonuçta bi farkı olmuyor yani boşuna verme para şehir hastanesinde yaptır bende orda yaptırdım ücretsiz
aanne_1998 Tugba4545 öncelikle hayırlı geceler şehir hastanesi için randevuyu nasıl almak lazım veya hangi bölüme randevu alalım birde hemen bakıyorlarmı yoksa randevumu veriyorlar son olarak sonuç ne zaman çıkıyor
Elisasu123 Merhabalar ben devlet hastanesi takipliyim bana radyoloji den ve perinatolojiden gün verdiler ikiside aynı değilmi bebeğimin gelişimi iyi dedi sıkıntı yok demişti ama neden ikisinede yönlendirmişki acaba