11mrv11 Kızlar karşılaştırma yapacak olursak hangisi mantıklı? Sezaryen olacağım. Odaları, hekim, ameliyat süreci , ebeler vs yönünden hangisini önerirsiniz?
Eyylemm 11mrv11 şehir hastanesi daha iyi kontrollere Orhan kilinca gidiyorum çok iyi doktor sezeyan olan arkadaslarim var çok memnunlar odalar tek kişilikmis ebelerde genel olarak ilgililermis öneren çok fazla kişi var
Tatlisanne42 11mrv11 bende Konya’da yım canım 15 temmuzda asla yapma derim yani ilk doğumum orda oldu ne ilgilenen oluyor bı odaya atıyorlar seni orda kendi başına doğur diyorlar benim normal oldu gelin bı bakın yahu oldumu kaldım sohbet ediyorlar kızdım bnde bidahada doğumu orda yapmadım sezeryan olmadım ikinci doğumu şehir Hastanesi’nde yapcam dedim şehir Hastanesi’nde yaptım normal olunca bir tane stajer veriyorlar yanına her seyinle ilgileniyor yanından ayrılmıyor seninle sohbet ediyor sancıların olduğunda yardımcı oluyor sna hareketler yaptırıyor ben şehir hastanesini sevdim açıkçası ama sezeryan olmadım normal oldum sezeryanda nasl bilmiyorum ama ondada guzel yüzle gösterirler 3 cu dogumumuda orda yapmayı düşünüyorum 15 temmuz gerçekten ölmüş bı hastane ya ne biliyim hiç ilgilenen yok geçen ultrason a gittim oraya ilgilenmiyorlar bakıp geviyorlar sna bilgi dahi vermiyor
2Princess1Mom 11mrv11 Yakın olsaydım Şehir hastanesini düşünüyordum ama tam 1 saat yolum sürüyor. Son haftalarımı göz önünde bulundurursam dolmuş, otobüste rezil olacağım. Şuan hem Farabi hastanesinde takipliyim hemde Dr. Ali Kemal Belviranlıda takipliyim. Doktorum çok çok iyi. Açıkçası doğumu Ali Kemal de düşünüyorum. Normal olsaydı düşünmeyebilirdim ama sezaryen ne kadar kötü olabilir ki her hastanede işlem aynı sezaryen.
ShutUp 11mrv11 5 gün önce şehir hastanesinde doğum yaptım ilk başta suni verildi o sürece kadar eşim yanımdaydı acil sezeryan olmam gerektiği için ameliyata alındım sonrasındaysa iki kişilk odaya alındım eşim refakatçi kalamadı haliyle ve görüşten görüşe geldi yanıma. Personel çok iyi diyemicem ya da bana denk gelmedi bilemiyorum ama personel açısından memnun değildim odalar ve hijyen iyiydi o konuda asla yalan söyleyemem. Benim tecrübelerim böyleydi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🌸
11mrv11 ShutUp doktorunuz kimdi peki bir de ameliyatları asistanlar yapıyor deniyor doğru mu? Sezaryen olan biri için 2 kişilik oda can sıkıcı bir durum ya. Bir de kaç gün kaldınız hastanede
Eyylemm 11mrv11 burda kim yapıyor o konuda bilgim yok ama genel olarak zaten çoğu hastanede asistan doktorlar yapıyı diye biliyorum ilk dogumumu İzmir de ege üniversitesinde yapmıştım normal dogumdu asistan doktorlar girmişti dogumuma
11mrv11 2Princess1Mom asistan yok herhalde o hastanede. Ameliyatı direkt kendi hekiminiz yapıyor değil mi
ShutUp 11mrv11 doktorum bülent şimşekti ama ameliyatımın olduğu gün tuğçehan şimşekler nöbetçiydi ve evet ameliyatı o yapmadı. Sezeryanda 48 saat kuralı olduğu için saatim doluncaya kadar yani 2 gün yattım 3. Gün öğlen taburcu oldum.
eminemsi 11mrv11 bende konyalıyım Sakarya’ya Evlendim sizin yazınızı okuyunca keşke bende memleketimde doğum yapabilseydim 🙏🏻😔
11mrv11 eminemsi sizin için orası daha hayırlıdır belki burada yapamasanız bile bebişinizle gelip bol bol gezersiniz 🌸
Asli54 eminemsi aa neden ben sakaryada 2 kez yeni yapılan hastaneye gittim cihazları olsun hastane odaları cok iyidi hatta bır tanıdım orda dogum yaptı özel gibiydi kızda cok memnun kaldı ilk bn de sakryada yapım diye düşündüm ama 2 cocugum daha var 1 i okula gidiyor o sebeptn vazgectim
11mrv11 ShutUp yaaa öyle mi ben normalde hekiminizle hangi gün planlandıysa o yapar diye biliyordum sizin planlı sezaryendi değil mi yoksa sancılarınız başladı da mı gittiniz
ShutUp 11mrv11 devlet hastanesinde doktor kendisi girmez daha doğrusu nöbetçi kisme o girer. Benim haftam dolduğu için suni sancı ile yatışım yapıldı ama fenalaştığım için bebekte etkilendiği için acil sezeryane alındım o şekilde oldu ameliyatı da asistan doktor yaptı.