Ftmnnr Kızlar herkes iftarda ne yapacağını.bilemez bende sahurda ne yapacağımı bilmiyorum kolay güzel bir şey olsun istiyorum ama hiç bir şey bulamıyorum fikri olan varmı hergun bu saatlerde bir saat ne yapsam diye düşünmekten sıkıldım 🤣
Momygueen Ftmnnr ben hazır yufkayı 4 e bölüp minik patatesli gözlemeler yaptım buzluğa attım. Pişirceğim gün uyumadan buzluktan çıkarıyorum sahurda 10 dk da pişiyo hem tok tuttu hemde lezzetli 🤗 peynirlide yapabilirsiniz
Ftmnnr AnayimBenAna_ sıcak menü olarak ne yapsam bilemiyorum zeytin peynirle ben doymam öyle de bana göre sahur olmaz 🤣🤣
AnayimBenAna_ Ftmnnr ben yapmıyorum eşime hazırlıyorum o da iki yumurta haşla diyor kahvaltılık yiyor başka bişey yapayım diyorum midemi yakıyor gündüz diyor istemiyor 🤭
Ftmnnr AnayimBenAna_ ay bu benim eşim ona hiç bir şey yapmicam o hurma yiyip yatcak 🤣 bende istiyorum ki güzel kahvaltı hazirliyim sahurda onu ye söyleniyor o midemi yakar bu midemi yakar diye gün içinde soruyom nasılsın diye çok iyiyim diyon🤣
Momygueen Ftmnnr evet haşlayıp koyuyorum içine. Patatesli yumurta içinde minik küp küp doğrayıp az yağda kızartın sonra üstüne yumurta kırarsınız oda çok güzel oluyo üstüne kaşar rendeside koyabilirsiniz
mrp2023 Ftmnnr hafif yağda ağzı kapalı pişiriliyor tam kızartma gibi değil tamamen pişince de yumurta kırıp üstüne en son tel peynir koyup kapak kapatıyorum güzel oluyor