Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım daha 6 haftalık hamileyim keseyi gördük kalp atışını 10 gün sonra hastaneye gidip bakıcaz fakat şöyle bir şey var rahat 1 haftadır geceleri kalçamdan bacağıma kadar ağrılarla uyanıyorum sürekli yatağın içinde dönüp duruyorum uykularım bölünüp sabahları erkenden uyanıyorum gebeliğin bukadar başında olup bukadar ağrı çeken varmı çok tedirginim 🙁
Gece ağrıları olanlar
MerveBektaS ya cnm tam olarak bişey diyemem ama benim böbreklerimde hamilelikten dolayı sorunum var bol bol su tüketiyorum suyu azalttığım zaman Dediğin gibi kalçalarımdan Ağrı vuruyor hiç tahlil yaptırdın mı Üre sonucun nasıl çıktı düşük yada yuksek çıktığında olabilir
Sonay cnm gebelik için rutin testler yapıldı bi sıkıntı gözükmüyor sadece B be D vitamini düşük dedi onun içinde 3 aylık olduğunda takviye yapabiliriz dedi dün ve bir önceki gün çok küçük kahverengi lekem gelmişti doktoruma gittiğimde her ihtimali düşünerekten tutunma iğnesi verdi 3 günde 1 vurunmam lazım 5 ampul belki normal birşeydir ama üzerimdeki tedirginliği ben korkuyu atamıyorum gece ağrılarının sebebini bilmiyorum bu ağrılar için erken dedi doktorum anlamadım yalanda söylemiyorum ki açık ve net cvp veren yok
MerveBektaS ben de aynı dertten müzdaribim ama senin çok erken başlamış kuzum.Genelde bu ağrılar magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden dolayı oluyor.Bol kalsiyum al ve maden suyu iç,doktoruna da danış tabi mutlaka.Takviye olarak magnezyum verebilir,bir de folik aside başladın mı??
MerveBektaS anladım cnm sen ilaçlarını kullan aksatma dinlen o zaman. Korkmana gerek yok ben ilk gebeliğimde çok Ağrı yasamazdım ama şuan 13 haftalığım benimde çok ağrım olurdu en Başlarda . Gebeliğin ilk dönemlerinde Ağrı olması normal bide ayaklarını sıcak tut derim . Allah yardımcın olsun gecmiş olsun cnm
- Düzenlendi
Seda42 hemen git cnm yatmaktan oldugunu sanmıyorum benim Üre düşük Çıktığı için su içmediğim zaman böbrek kısımlarım ve kalçamdan ayağıma vuran ağrılarım var bazılarında bebek baskı yaptığı için böbrek genişlemesi bile oluyormuş inş oyle değildir de üre düşük yada yuksek olabilir bol bol su tüket . Ama bu durum geçici hamilelikte oluyormuş bunu doktor Söyler zaten sna ama sen bi git sor doktora. Kaç haftalıksınız bu arada ?
MerveBektaS üzülme cnm bende hamileliğimi öğrendiğimden beri geceleri uyku uyuyamıyorum ağrıdan dolayı 🙁
GlahBilgiliPelit çok şükür kalp atışlarını duydum hafta başında ağrılar korkutuyordu beni 🙂
MerveBektaS d vitamini eksikliği kas ve kemik ağrıları yapıyor.. benim iki yıldır geçmeyen uyutmayan ciddi ağrılarım var ve hep d vitamini kullandığım halde hafifletiyor geçmiyor hiç
Bende 5 haftanın içindeyim ama bel ağrısı ve bacak ağrısını çok yoğun çekiyorum özellikle de geceleri doktorum bünyemin zayıf olduğunu söyledi herhangi bi sıkıntı yok dedi olmaz inşallah