Burnosunn_annesi Yaşayan varmı kızlar nasıl geçti sizin varmı öneri doktoruma yazdım su iç dinlen geçmezse gelirsin dedi ama benim yoruldukça cok kötü oluyo😑
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi benimde öyle kuzum benim kasılmam oluyor alt tarafa doğru bebeğin eşi aşağıda olduğundanmış hatta afedersin ama ilişki sonrası çok ağrım oluyordu o yüzden kestik böyle sanki düşük yapıyor gibi ağrılarım oldu yürüyünce iş vs yapınca oluyor 😓
1Anneadayiiii Burnosunn_annesi benimde oluyor canım çok yorulunca oluyo genelde 29+5 haftalığız bizde buradaki postlara baktım normal diyorlar oluyomuş genelde dinlenince geçiyor benim ya da yavaş tempolu yürüyüş yapınca da rahatlıyorum
tazeannesese Burnosunn_annesi benim de 21. Haftada falan başladı Dr normal dedi yürüyüş yapmamı önerdi ama agridigi için ben pek yurumedim şuan 25 haftalık hala geçmedi maalesef bir ara azalmıştı ama şimdi yine şiddetlendi 🥴
Mavili1480 Burnosunn_annesi @GirlandBoy_Mom Kızlar hepimizde ağrı var galiba benim temizlik vs yapınca yorulunca iç bacağım ağrıyor tutmuyor bir yerim bel desen yine aynı yürütmüyor bile 🥲
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom seninde çatı kemiğin bebeğim ikimizinde belli ki aynı ve aynı haftalardayızda ama ben bu ara yorgun olunca başladı bide oğlumu sallarken belki etkiliyor🥺
Burnosunn_annesi 1Anneadayiiii sağol canım benim belki de dengesiz hareketlerim yada yorgunluk var diyedir inşallah gecer nasıl kötü ama😑
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi bugün hemşireye de sordum bebeğin eşi rahime yakın olduğundan baskı oluyor ve ağrı yapar dedi
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom bundan sonra biraz daha zor geçer bebişler büyüyor ya tam bulantı gecti dedim🤭🤭
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi iyi olsunlar da canım bunlar bişey değil de ilk defa böyle şiddetli ağrılarım oldu korkmadım değil
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom korkma Allah’ın izniyle bisey olmaz valla agrı beni mahvediyor halen devam ediyor🥺
Burnosunn_annesi tazeannesese benim doktorumda su iç dedi bakalım gecer inşallah kaçıncı gebelik senin🥲
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi benimde aynı randevum var 10 50 geçe hepsini anlatıcam doktora bakalım
tazeannesese Burnosunn_annesi bana da su yürüyüş we magnezyum kullan dedi. İlk gebelik benim ki senin
GirlandBoy_Mom Mavili1480 benim kasılmam oluyor aşkım yürüyünce iş vs yapınca belime atıyor sonra bugün sonuçlarımı göstermeye gidicem bakalım doktorum ne dicek 😓