yasmincasmin Irm67 doğum ücreti en son sorduğumda zam gelmedi 35.000 dediler. Birde paket yapmışlar 66,500 dü oda sanırım. Epidural isterseniz paketlere dahil değilmiş ve 7,500 müş. Bende oraya gidiyordum bıraktım.
Petek35Ozcan Irm67 ben 6 ay önce doğum yaptım fiyatlar değişmiştir ama genel olarak memnundum kadrodan doktorumdan
Merv2224 Size tavsiyem medikalparktan uzak durun 11 martta kanamam var diye gittim daha önce dusuk yaptım ve çok ağrım vardı yine aynisi olacak korkusu ile evime en yakin diye orasi diye gittim beni 1.5 saat boş yere acilde beklettiler sadecw kan ve ultrason alindi 9200 tl verdim parasini gectim yalvardim beni bir kadin dogumcu gorsun diye bir Allahin kulu gelmedi eşim en sonunda bagirip cagirinca gorustum kadin dogumcu sizi alacak dediler ama ogle yemegindelee bekliceksiniz mecbur dediler 1 saatte yemekten gelmelerini bekledim dayanamiyorum nolur 1 kişi ara versin yemegine gelsin baksin dememe ragmen gelmediler hastaneden sikayetci oldum ama rezillik cektim siz cekmeyin daha güzel hqstaneler varken kendinizi burada harap etmeyin
yasmincasmin Irm67 ben doktorun iletişim tarzından hoşlanmadım fazlasıyla strese soktu beni. O yüzden bıraktım. Hastane ve kadro hakkında bilgim yok 😊