Tansuisik eğer imkanınız varsa özele gidin yoksa da ne yapıp ne ettin paranızı biriktirin özelde doğumunuzu yapın Çam Sakura yüzünden ölümden dönmüş biri olarak söylüyorum kesinlikle doğumunuzu orada yapmayın ben oradan takipliydim kanamam başladı yoğun şekilde kanamam var açılma yok diye Beni eve yolladılar sen üç gün sonra tekrardan gel dediler eve gittim agridan geberiyordum evimin yakınındaki devlet hastanesine gittim ve bebek hem seni hem kendini zehirliyor dedi Plasenta şişmişti oradan da normal doğuma zorlandım bebeğin kalbi duracaktı benim de nabzım çok düşmüştü acilen sezeryana alındım bebeği çıkardılar ve plasentayı bıraktılar içeride Sezeryan doğumdan sonra Tekrar normal doğumu yaşadım bayağı bir kan kaybettim kansızlıktan komaya girecektim diyeceğim şu ki keşke şu anki aklım olsaydı ya da biri bana paranı biriktir özelde doğur deseydi inanın yapardım takipli olsanız bile kesinlikle orada doğur hemşirelerin doktorların tavrı sizi daha çok strese sokar ne emzirirebilirsiniz ve kendinizi toparlaya bilirsiniz size kötü bir anı olarak kalır doğum