uzcn Merhabalar manisada yasayip tup bebek yaptiran arkadaslar Hangi hastanede tedavi oldunuz fiyat olarak ne kadar tuttu surec nasıldı Grand medical nahit ataya giden oldu mu yorumunuz nedir
Gulbahcesi_ uzcn manısada 7 yıl kaldım ama tup bebek merkezı yok tavsıyem bu işi yapan bır yere gitmen
Gulbahcesi_ uzcn Dr Emre Başer var özel sağlık hastanesi tüp bebek merkezi alsancakta ben sayesinde ilk deneme de hamile kaldım
mervesaridag uzcn canım izmirde irenbe diye bir merkez var 8 9 senedir cocugu olmayan yengemlerin bile çocugu oldu hemde 2 kere cok sükür sana oraya gittiğinde garanti veriyorlar bence bi bakmalısın 🌸
Anneolmayolu_ Şuan hamileyim daha çok yenı ve manisada yaşadığım halde üç senedır doktorların gazabına uğradım en sonunda irenbe tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptık ilk denemede pozitif oldu çok şükür
Kbr2207 İzmir alsancakta yakup erata kliniğinde hakan kadirağa var . Doktordan çok bi abi gibi süreçle çok iyi ilgileniyor ben ilk denemede hamile kaldım 16.haftadayım. Kesinlikle tavsiye ediyorum