EsoMom_ Kivircik01 ben yapmıştım 21. Günde pik gördüm 23. Günde yani 8 martta çatladı yumurtam bat 18 beklemedeyim 🤦♀️
Kivircik01 EsoMom_ hahahaha hamilelikte de olur onlarrrr tutmuştur inşallahhh 🥰  Bak benim böyle şu an
pinar_5 Kivircik01 ben yapıyorum ama henüz pik görmedim sadece bugün yapmadım takvime göre 16 mart yumurtlama görünüyor.
Nurellaaaaaaa1212 Kızlar catlamanızdan sonra teste devam edin. Koyulaşmaya baslar ise gebelik olusmus olma ihitmali %75 oluyor. Hepiniz mutlu haberi alın inşallah
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 her gün yapıyorum bugün catlamanın 5. Gunuydu yarın ilk idrarla denicem tüp bebekte bile 6. Günde öğrenen varmış bende umut ettim 😀😀😀
lavin2121 Merhaba 🥰 6 pik gördüm 7 değerlendirdim ve onda da pike yakın koyulultaydı 21 bat günü bakalım haylırlısıyla bekliyorum 🌺
Aysun84 Kivircik01 merhaba yeniyim kusura bakmayın pik ne demek ovülasyon testi nerde satılıyor nasıl kullanmam lazım
lavin2121 Kivircik01 amin inş canm sizlerinde inş 🌸 hastalanma günümüzü de belirtelim kim müjdeyi verirse 🥰
Kivircik01 Lavinyam06 ah pardon kuzum ilk fotoğrafı görmemişim ben evet hala koyu ama silikleşmiş biraz 19. Güne göre