DENIZ_55 Sheryy ya ne güzel sizin doktor tarih vermiş bende 35+1 haftaligim bayramdan önce planlıyoruz dogumu ama tarih vermedi doktorum 20 martta muanem var o zaman verir tarih diye tahmin ediyorum 😊
Bebekmert Sheryy 35+4 teyim 2 Nisan’da bizim sezeryan . Sol taraf kalcam ve bacağım aşırı ağrıyor ve mide yanmam en üst safhada bir an önce doğum zamanı gelsin diye sabrediyorum
Duygu1717 Sheryy hepimizin ki sağlıkla inşallah 🌸 içerde de fıkır fıkırlar çıkınca da 😂 2 hafta da önde gidiyor yarın kontrolüm var niyetim 1 Nisan dan sonrası bakalım doktorum ne diyecek
Sheryy Duygu1717 benimki de 10 gün önden gidiyormuş. Hareketleri artık can yakıyor 😂 geriliyor esniyor zıplıyor artık her hareketi bariz dışardan gözüküyor. Ama müthiş bir his 🥰
Duygu1717 Sheryy aynen benim ki de öyle oğlumda bu kadar değildi kıpır kıpır 😂 yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek bayadır kg falan da sormadım 34+4 oluyorum bende
Sheryy DENIZ_55 sezeryan olacaksa verir yüksek ihtimal. Bizimki de geçen hafta verdi. 38+5 te almış olacak. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🌸🌸
Sheryy Bebekmert sol taraf sağ taraf yatmaktan benimde uyuşuyor. Mide yanmasından ağlayacak dereceye gelmiştim ki doktorum lansor kapsül yazdı. Kullanır kullanmaz kesti. Daha önce kullanmadığına pişmanım 🥲
Tugbabahceci Sheryy doktora göre 14 nisan doğum tarihi ama sancı falan gelmezse erken almayı da düşünmüyor
taskirannursel61 Benimkisi kaburgama çok baskı yapıyor çok ağrıyor karnımın altı boş hep yukarı doğru itiyor kendini artık ağrıdan uzanamıyorum oturamıyorum 😥
Sheryy taskirannursel61 hadi yaaa doğum pozisyonu mu aldı acaba o sebeple mi baskı yapıyor. Benimkinin kafası sağ boşluğumda uzatıp duruyor kafayı