Kızlar bugün bu konuyu konuştum. Eve gelince tam idrak ettim. İnsanların izin yapmaya hakkı var ve benim günüm tam bayram bitimi ama doktor o kadar bekleyemeyiz 5 haziran, 6 haziran en geç 7 haziran dedi. Bayramın 1.günü normalde doğum yaparız dedi bana. ben izne çıkmayacağım hastama göre ayarlıyorum kendimi dedi. Ama sorun bu da değil. Sorun bayramda doğumun olması bence. 4 ebe olacağına misal 1 ebe vardır o ilgilenebilir. Yani yenidoğan durumunda bir hastalık olsa imkan kısıtlı olabilir kadro kısıtlı olabilir normal zamana göre diyorum. Kaldı ki insanlar akraba ziyaretleri memleket ziyaretleri yapıp kafa rahatlatmak isterler bu benim çevrem ve hastane kadrosu içinde geçerli. Neden böyle bir durum içine düşüyim ve bencillik olsun. Ben tekrar doktor ile konuşup 10 haziran olur mu dicem en azından zaten tahmini 40. Haftam 12-13 haziran görünüyor. bayram biter millet sakin kafayla işine başlar herkes üzerindeki stresi atmış olur hastane ekibi tam kadro orda olur. Bilmiyorum ben mi kafaya çok taktım gerçekten benim gibi düşünen var mı bilemedim?