2019taha Elele elektirikli beşik aldım ama minicik 6 ay anca kullanır gb sonrasında park yatak alim dimi yani OkadR küçük ki anakucagı ama beşik de oluyor
sednc0 2019taha bende çok istiyorum otomatik sallanan ama küçük olduğunu duydum ve çok kullanışlı değil diyorlar park beşik alacağım sanırım bide taşınması da kolay diyorlar
mrp2023 2019taha park yatak mantıklı bi yere giderkende rahat kapanıyormuş götürürsünüz hemde baya bi zaman kullanılıyor
S1nbkr 2019taha ben park yatak almayı tercih ettim anne yanı olandan. Hem daha uzun 2 yaşına kadar belki kullanabilir hemde ayaklanmaya başladığında daha güvenli. Zaten ana kucakları reflü yatağı vs oluyo
2019taha sednc0 yani şöyle tercih yapman gerekirse alma ben gün içinde iş yaparken kullanmak için aldım kendi sallansın beni görsün dursun dşye zaten 6/7 aya park beşik almam lazım kısa süre kullanılıyor bu
2019taha Ananim yani benim ilk çocuktan hamak beşik vardı elektirikli ve hamagu kullanırım 1 yaşından sonra park yatak alırım Buda ama şöyle iyi gazlı bebek olursa yada iş yaparken falan kendi sallanması iyi sonrasında zaten hareketlenince durmaz bunda
Ananim 2019taha anladım ben kendi sallansın gün içinde diye joie sansa 2 in 1 anakucağı aldım onun içinde😅
2019taha S1nbkr bende zaten alcam önce elektirikliui aldım sonra da park yatak alcam birini salona koyarım birini yatak odasına
Rabiul 2019taha bende elele 6 in 1 almıştım pişman oldum keşke 3 in 1 alsaydım şimdi park yatak kullanıyorum