Bebbekkk Kızlar kürtaj olanlar sonrasında kanamanızın yoğunluğu ne kadar sürdü ve çok muydu. Benim bugün 1 haftam oldu ve bugün batma hissediyorum kasıklarımda. Bide bugünki kanama rengi koyu kahvemsi gibi
Melimone Bebbekkk benim 15 gün oldu hala çok az lekelenme oluyo kahverengiye döndü bitecek gibi inşallah. İlk hafta benimde batma oluyodu. Seninle aynıyiz hemen hemen 16+3 de kürtaj oldum. Rabbim tekrar nasip etsin inşallah
Bebbekkk Melisssa3 bugün 1 haftam oldu ama ağrım oluyor bugün. Bide kanamamın rengi çok koyu geldi kahverengi böyle
Melisssa3 Bebbekkk benim ağrım yok antibiyotik ve ağrı kesiciler yazmıştı doktorum onları kullanıyorum inşallah tekrar sağlıklı bir gebelik elde ederiz🙏🏻
Bebbekkk Melisssa3 inşallah ya geçmiş olsun sizede. Kaç haftalıktı bebeğiniz ve ne için kürtaj oldunuz
Melisssa3 Bebbekkk 9+5 di bebeğim kontrole gittiğimde fark ettik ki kalbi durmuş keseside bozulmuştu zaten ertesi günü kürtajla alındı genetik için patolojiye gönderildi sonucu bekliyorum
Bebbekkk Melisssa3 bende 16+3 te kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. İlaçla düşük yaptırılıp kürtaj oldum. Benimde bebeğimin plasentasını patolojiye gönderdiler sonuç çıkmış ve bebekte herhangi bir sıkıntı görülmemiş. Neden böyle oldu bebeğime bilmiyorum alışamıyorum
Melisssa3 Bebbekkk ay gerçekten aklım sürekli onda sürekli küçük olmasına rağmen çok alıştım nasıl geçicek bilmiyorum Allah kolaylık versin bizlere