Alya05 ayalltsc kız daha vaktine var senin ne işin var buralarda 😁😁 bost açınca erken testte yapmam zorunda kalıyor insan
Rumusugur Rumusugur 2 gün geçti adetim sol kasığım ve belim ağrıyor sanki her an adet olacakmışım gibi 😞negatif çıktı ne bilim anlamadım napcamı şaşırdım 2 yıldır istiyorum ama nasip olmadı
Rose_34 3 gün önce test yaptım negatif son adet tarihim 7 Şubat 6-7 gün geciktim sağ kasigim gün boyu agriyodu şuan bile sizi var anlamadım ne yapsam
Rose_34 Ve gebelik ağrısı bu kadar yoğun oluyomu ki anlamadım sanki adet olcam ama sağ kasigim fena agriuor
ayalltsc Rose_34 ben kızıma hamileyken adet günüm 1 hafta geçince acayıp ağrı olmuştu adet olacakmış gibi başka bilmiyorum senin adetin geçtimi ?
ayalltsc Rose_34 şimdi okudum senin kesin belli olur yap bidaha bence benim bi arkadaşım 2 hafta gecikti test de çıkmadı doktora gittii niye adet olmuyo diye hamile olduğunu öğrendi
enguzelcicek ayalltsc bende de bel ağrısı kasık ağrısı ve sırt ağrısı var anlamadım ama çatlamanın üstünden 6 gün geçti daha çıkmazki