Accountant Yenianne3 demir d vitamini ve b12 kullanıyorum hepsi karışık olan hapı yutamadığım için ayrı verdi mecbur omega 3 ü de yutamoyorum içmek istemiyorum hiç vitamin kullanmayan arkadaşlarımda var
aysetcdmr_ Accountant ismini tam hatırlamıyorum şu an yanımda değilde günde 1 defa alıyorum devlet karşılamıyor onu kullandığım magnezyum da aynı şekilde takviye edici gıda onu da günde 1 alıyorum onu da karşılamıyor devlet
Accountant aysetcdmr_ boyutu büyük mü hap gibi mi yani benim yutamama sorunum var doktor artık kendin bul dedi bana göre hap yok hepsi kocaman ondan sordum
aysetcdmr_ Accountant maalesef boyut olarak büyük kapsül yani çok büyük değil antibiyotik kadar yok ama yine de büyük bende aynı şekilde yutmakta zorlanıyorum ama magnezyumun suda eritilip içileni var ben onu hiç içemiyorum midem bulanıyor o yüzden yine hap istedim bunu kullanıyorum
Bsrabzkrt Yenianne3 tabcal D3 bu d vitamini ferrum bu demir ilacı folden OM bu OMEGA 3 ama içinde vitamin b 1 b 2 vitamin B12 baya vitamin var bu çok iyi ama devlet karsilamiyo birde magvital magnezyum ilacı bu da hem benim kramp ağrılarım olmasın diye hemde bebeğin kemik gelişimi için
NoName_ Yenianne3 sağlık ocağındaki ebe 12.haftada doktorun yazıcak dedi sadece omega içeren bir multivitamin yazdı doktorum 4.aya kadar kullan sonra başka yazıcam dedi 15.haftamda gittiğimde demir ilacı,d vitamini ve bir başka vitamin daha yazdı kan değerlerime de bakmadı
Yenianne3 NoName_ ben saglık ocagına hiç gitmedim hem devlet hem özel takipliyim güya ama ben sormasam soylemiyorlar
Ceydaaas1 Yenianne3 aynı şeyleri yaşadım millet daha 13 haftalıkken demir d vitamini magnezyum kullanıyor benim doktor 16 haftaya gelmiştim hiç birşey vermiyor halsizlik ten ölüyordum gittim sağlık ocağına kendim yazdırdım kullanmaya başladım sonuçların tam çıksa bile bebek senin vitaminlerini alıyor ve halsiz bırakıyor onun için destek şart şuan 20 haftaya geldim kadın doğumcuyu değiştirdim bana elanatal 2 verdi multivitamin daha ben söylemeden gercektenn doktor var doktor var ..
Yenianne3 Ceydaaas1 aynen oyle cevremde herkes bişeyler kullanıyo bende gebelikten öncede ciddi anlamda b12 demir ve kansızlık vardı zaten. Doktora soruyorum bişey kullanmam lazımmı konu değişiyo artık düşğnmekten kafayı yedim biliyorum cunku kullanılması lazım kendimi gectim bebek için sıkıntı olucak diye korkmaya başladım artık buraya sorayımda kendim alıp kullanıyım dedim son care
Yazmelegi_ Yenianne3 12 de başladık demire ve vitaminlere doğuma kadar kullandim, vitamin olarak innate pronatal kullanmıştım
Cnhavva Yenianne3 ilk muayeneye gittigimde kan idrar testi istemisti o zaman d vitamini baslamisti 16. Hafta gibi magnezyum demir basladi 30. Haftamdayim tekrar kan idrar tahlili verdim bu hafta ayni ilaclari tekrar yazdi onlar dusuk cikti yine
Cnhavva Yenianne3 bende 30. Haftada istedi tekrar ilaclari duzenli kullanmadigimdan heralde bide bebekte bizden beslendiginden degerlerim cikmamis hic bu sefer daha dikkatli kullanırım ikinci trimesterde maddi biraz sıkıntımız vardi bebege kilo aldirabilicek seyler olsun vs cok bisey tuketememistim ama genetik de etkili oluyo merak etme boyu kilosu iyi cikti korkmustum giderken onlar herturlu seni de somurse o vitamini almaya calisiyoda bizim depolari doldurmamiz lazim dogumda vs lazım olucak bize
Ceydaaas1 Yenianne3 en son gittiğim kadın doğumcu elenatal 2 içinde herşey var başka vitamin kullanmaya gerek yok dedi
Yenianne3 seymabykn bana ilk gebeliği ögrendiğimizde içinde bir cok şey barındıram bi ilaç verdi devamlı bunu kullanıyorum
Yenianne3 aysetcdmr_ bana regenesis verdi içeriğinde bi çok şey var ama ben devamlı doktor değiştirdiğim için ortada kaldım😂
__Kubracik01__ Yenianne3 demir değerlerin kac ? Benim demirim çok düşüktü ama kan değerlerim iyiydi önemli olan kanmış. 16.haftada başladım demire ve vitamine, verdiği vitaminde balik yagi ,d ,folik asit ,b12 ne ararsan var