Kubra3454 Nidem gerçekten mi nasıl oldu sancı bir anda mı başladı bende suni için gidicektim bugün doktor ptesi yine gel bekleyelim dedi sancı gelse keşke bana da dua edin lütfen 🥹
Haticeozbdk Bende bugün doğurdum hem de kendi doğum günümde. Bekleyen herkese sağlıkla nasip olsun inşallah
Sema1722 @humeyraa_ sezeryan mı olucaksın sen. Benim acı eşiğim hiç yok maalesef o yüzden bana direk sezeryan ol bebeği riske atma dedi 🙈 ama sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
humeyraa_ Sema1722 Hayır normal doğum bekliyoruz canım, gerçi doğum şekli mühim değil sağlıkla gelsinler ama gelsin de yani 😁😁
humeyraa_ Kubra3454 anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi aslında ama bizim de sabır tükeniyor bu sırada 🥹🥹😍
ElifYrdgl Mrvsmt2502 39+5 im bana da ilişkiye gir diyorlar hamileliğimde girmiştim de şimdi son zaman diye bi korkuyorum bir sorun olur mu acaba?
Mrvsmt2502 ElifYrdgl hayır canım aksine meni rahim ağzını yumuşatabiliyor doğumu başlatabiliyor dene bence
Sema1722 @humeyraa_ inşallah ben tam bi cadı bekliyorum şimdiden içerde rahat durmuyo çıkınca keşke içerde kalmaya devam mı etseydi dicem herhalde 🥰 şaka bi yana da sağlık olsun sağlıklı olsun hepsine razıyız 🥰