abnw Bebeğim 15 aylık hamile oldugumu öğrendim, memeye çok düşkün nasıl biraktircam bilmiyorum, siz naptiniz ?
GirlandBoy_Mom abnw kızım 10 aylıkken hamile olduğumu öğrendim zaten gündüz ek gıda yiyordu gece emiyordu ama bağımlı değildi biberon da vermediğim için tedirgin oldum ilk sonra bi gece uyurken mama verdim ve aldı o günden sonra mama veriyorum uyurken uyanıkken almıyor alışmadığı için
deletedmom43191 abnw ikinci ve üçüncü cocuguma emzirirken gebe kaldim emzirmeye devam ettim sıkıntı olmadı
abnw Talentedmom denedim farklı markalarda da denedim midesini bulanmış gibi yapıyordu yeni doğduğunda şimdi de almıyor
zeynephkn07 @abnw bende ikinci gebeliğimi öğrendiğimde kızım 15 aylıktı ve memeye düşkün bir bebekti 18 aylık olana kadar yavaş yavaş azaltıp sakince kestim geceleri uyandığında su verdim gibi gibi gündüz de hep oyaladım meme istedikçe çerez meyve yoğurt gibi hep bişeyler yedirdim ve tam 18 aylık olduğunda işimiz bitmişti 🥲
Parinas abnw doktorunuza sorun bence. Bende emzirirken hamile kalmıştım doktor 7nci aya kadar emzirebilirsin demişti. Eltime de 5nci aya kadar demiş doktoru. Ama doğuma kadar izin verilenler de duydum. Hamileliğin seyrine göre değişiyor olabilir. Doktorunuza bi danışın bence