bgndgd Malesef bilmeden bir bardak sallama ada çayı içtim ¾ haftalığım diye düşünüyorum sadece idrar ve kana bakıldı gebelik var. çok üzgünüm çok kafaya taktığım ıcın kusura bakmayın bilerek yapmadım tabiki ama bir bardaktan bi sorun olur mu
Minnakpopus bgndgd acile görünmelisin. Adaçayının özellikle ilk zamanlarda asla affı yok ki ileriki zamanlardada doktorların kırmızı çizgisi. Ah be canım hiçmi okumadın araştırmadın duymadın içmeden önce google falan yazmadın
bgndgd Minnakpopus özür dilerim yanlış yazmışım. Sadece kan ve idrar testinde gebeyim dicektim. Kan falan gelmedi. İçtim sadece ama bi bardak
bgndgd Offf yanlış yazmışım Sadece idrar kana bakıldı gebelik var Kalp atışı vs bile duymadık diye yazacaktım Sinirden yazamamışım
bgndgd Minnakpopus olmaz inşallah kusura bakmayın bilmiyordum ilk gebeliğim ve özür dileyerek yazdım zaten çünkü bogazım ağrıyordu içeyim dedim bardağın yarısını içmiştim bal koyup
Minnakpopus bgndgd Allah korusun inşallah olmaz. Aklında bulunsun bitki çaylarına çok dikkat et içerken ölçülü 1-2 fincan ama adaçayı asla be asla doktorlar önermiyo canım.
dunnobeck bgndgd Lütfen canınızı sıkmayın olan olmuş 🙏🏼 Hamile olduğunu bilmeden yenmemesi ve içilmemesi gereken bir sürü şeyi tüketen insanlar var. İçeli çok oldu mu? Kötü bir etkisi olsaydı kendini belli ederdi diye düşünüyorum. İsterseniz rahat etmek için acile gidip derdinizi anlatın