MhysaTheGreat Bu ürünü kullanan var mı içeriği temiz mi kolik bebeklere çok iyi geldiğini falan yazmışlar merak ettim
Asi_07 MhysaTheGreat bende almak istedim kullanıcıların %90ı çok işe yarıyor demiş ama emin olamadım doktorumuza danışmadan almak istemedim
atlasinannesi231118 MhysaTheGreat o kadar çok reklamı var ki bana hiç güven vermedi o nedenle. Aşağıdaki arkadaşın da dediği gibi eczane de satılmıyorsa ve bu kadar reklam varsa ben olsam kullanmam
MhysaTheGreat Asi_07 çok bir anda çıktı ya piyasaya bana da o tuhaf geldi ya da önceden ilgi alanımızda değildi ondan mı bilmiyorduk artık bilemiyorum 😅
Eliffyamann Tutaste_ bu masaj yapmadan stick gibi sürüp geçiyorsun bebek kendisi yapıyormuş gazı, uyumadan da ayağının altına sürüyormussun rezeneyle uyutuyormus, benimde hep reklamlar da çıkıyor karsima
Aylaa123 MhysaTheGreat gaz için yağını bilmiyorum ama ben şampuanını ve atopik cildler için kremini kullanıyorum memnunum
Zuhal_Y Internwtten aldim cok rahatlatti masaj ile ayak hareketide iyi geldi . Bebeginiz kolik degil ise yariyor kesinlikle
MhysaTheGreat Zuhal_Y ben henüz doğum yapmadım ama o kadar reklamı çıktı ki merak ettim gerekli bir şey mi diye 😅
Asi_07 MhysaTheGreat 😁sürekli birşeyler çıkarıyorlar içeriğinde ne var bilmiyoruz en iyisi doktora danışmak