seydabal_60 Kızlar doğumum güneşli erdemde olucak eşimde doğuma girsin istiyorum ama alıyorlarmı bilginiz varmııı ilk defa gidiyorum o hastaneye
Papattyaa_ seydabal_60 ben anadolu yakasındayım. Çakmak ve çamlıca erdem var burada . Öyle skandallar çıktı ki .hatta haberlere de yansıdı . 39 haftalık hamile bi kadın ihmal yüzünden bebeğinden oldu. Ve çoğu bebekleri kolayca doğsun diye köprücük kemikleri kırılarak doğurttukları ortaya çıktı. Gidiyorsunuz asla ilgi alaka yok. Güneşli de tüm şubeleri de dahil hiç memnuniyet duymadım
060615 Papattyaa_ diğer şubelerini bilmiyorum ama ben Güneşli şubesinden çok memnun kaldım gayet ilgililerdi hemşireler doktorlar hiç bir sorun yaşamadım
seydabal_60 Papattyaa_ ya ablam doğum yaptı o çok memnundu o yüzden başladım bende oraya şimdi korktum 😢
Papattyaa_ 060615 ben de erdem hastanesi takipliydim son skandallar sonrasında bıraktım. Ve gereksiz fazlaca ilaç yazıyordu
060615 Papattyaa_ şans işi de olabilir bilemiyorum ama 9 ay orda takipliydim doğumum da orda oldu 40 gün önce gayet memnundum dediğim gibi ama değişebiliyor demek ki doktorumda çok iyiydi sürecimde çok iyi geçmişti
seydabal_60 060615 bende mehriban hanıma gidiyorum tüh ya üzüldüm şimdi memnun kaldınız mı hastaneden
060615 seydabal_60 ben çok memnundum ama korkmayın bende eşimin girmesini çok istemiştim ama doktorumda hemşirelerde gayet ilgilendiler dogumdayken hastanede kaldığım süreçte hemşirelerde çok yardımcı olmuştu çok ilgililerdi
Gulbahar34_ 060615 ben de erdemde Gülnar hanıma gidiyorum ama doğuma eşimizin alınmadığını bilmiyordum kesin bilgi mi? Eğer öyleyse başka bir hastanede devam edeceğim. Bir de doğumunuzu Gülnar hanım mı yaptırdı
060615 Gulbahar34_ evet Gülnar hanım yaptırdı çok memnunum kendisinden ben sorduğumda hastane kuralı gereği alınmıyo denmişti o yüzden eşim girmemişti
Gulbahar34_ 060615 çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için bir daha ki kontrolümde soracağım inşaAllah
Anonim22 Pek iyi bir hastane olduğunu düşünmüyorum, bu tarz hastanelerde doğum yapmaktansa şehir hastanesinde çam sakurada yapmak daha güvenli olabilir