Gamzecebecii Canım hiç birsey istemiyor yemediğim zaman da midem bulanıyor hiç iştahım yok benim gibi olan var mı ne yersem her an çıkaracak gibi hissediyorum ya artık bu yüzden doğurmak istiyorum 😭😭😭😭
Sazenin Halsizlik bende de var canım 38+1 benim de ama tansiyonum yükseldiğinde oluyor 🫠 iştahım çok açık ama 😅
Sazenin Gamzecebecii yaaa çok geçmiş olsun , doğum tarihin belli mi? Hastalık muhtemelen iştahını kapatıyor halsizlik de yapar. Inşallah toparlarsın doğuma kadar
Gamzecebecii Sazenin teşekkür ederim canım belli 19 unda sabah 9 da yatışım var kısıtlı da zamanım var az da olsa toparlasaydım iyiydi ya 🥹🥹🥹❤️
Sazenin Gamzecebecii inşallah toparlarsın ya daha zaman var bol bol dinlen suyunu bol iç. Bizim de 18i son günümüz doğmazsa 🥹 ödemin var mı ya ben bugün elde ve ayaklarımda şişlik hissediyorum 🫠 bu kadar net hissetmiyordum öncesinde
Gamzecebecii Sazenin İnsallah ya ödemim hiç yok şükür ama ben çok hareketliyim son 5 günü saymazsak ve inanılmaz su içiyorum günde 5-6 litre falan 🤣🤣o yüzden tutmadı vücudum ödem şükür birde o olsa kendini düşünemiyorum 🤣🤣🥰🥰