Bsrabzkrt hivda36 evet erkek senin ki belli mi belli degilse 6-7 haftalık ultrason resmin varsa at buraya bakaym
beyzaakartal hivda36 ben 8 haftadayım şu an ve 1 aydır böyleyim o kadar erken başlaması beni çok yıprattı geceleri açlıktan uyanıyorum ve uyuyamıyorum öğlen bulantım geçsin diye uyumaya zorluyorum kendimi yok olmuyor 4 kilo verdim günde 0.5 lt su bile içemiyorum
beyzaakartal hivda36 Allah bize sabır versin sağlıkla geçirelim şu günleri yoksa delirmeme çok az kaldı 🥲
asenat-63 hivda36 öğüre öğüre yemek yapıyordum bazen tülbentle burnunu kapatıyordum sadece meyveyle besleniyordum oda mutfağa ve yemek yapmaya aşık bı kadınım ama yemeğin kokusuna bile tahammülüm yoktu çok sükur biz atlattık
hivda36 asenat-63 Bende öyle yemek yapmaktan ve yemegimin beğenilmesinden çok mutluluk duyan biriydim ama bin beterim
beyzaakartal hivda36 yok bu ikinci gebeliğim ilkini 8+1 de kalp durması sonucu kaybettim onda hiç bulantı kusma olmamıştı
asenat-63 hivda36 bebeğiniz doğduktan sonra geçiçek umarım benim gibi ete karşı koku hassasiyetiniz kalmaz
Sedakrt hivda36 ben yemek yapmayı hiç sevmiyorum böyle arada heves gelecekte çeşit çeşit yapacağım o kadar . Temizlik hergün yapayım ama yemek yapmayayım ya o kadar sevmiyorum