Mucize7979 esractn ben de öyleydim ama şimdi 26 haftalık olduk enfeksiyon ve kasılma sıkıntımız çıktı. Doktor 3litre içmeyi görev olarak bil dedi. Zorla içiyorum🙄
Depresif_polyanna Cileklipasta ben eşime getir koy gözümün önünde dursun diyorum da kaale almıyor bu ara çok saçmalıyorum hormonlardan sanirim🤣
Depresif_polyanna Cileklipasta 15+3 teyim. Geçen bulanti bas ağrısı oldu co gu kez oluyo gerçi. Muhabbet kuşumuz var bi tane çok ötüyor diye bağırıyorum ötmesin gagasını bantlayalım dedim düşün yani 😆😆
Cileklipasta Depresif_polyanna ohoo senin hormonlar seni esir almış çoktan 😂😂 boşver olur öyle hamilelikte eşin de çok görmesin bu kadarını 😄
Sedef-345 Cileklipasta normalde hamilelikten önce bir iki bardakla bile günümü bitirdiğim oluyordu , ama hamilelik olunca mecbur arttırdım
Pelinizm Cileklipasta 3lt içiyorum bende.Aslında zor değil 3lt 15 bardak yapıyor.sabah 10 da kalkıldığını farzedersek gece 12e kadar her saat başı içtiğimizde zaten 15 bardak yapıyor🤗🤗🤗Zorlanıyorsanız bunu deneyin🙈
Cileklipasta Pelinizm öyle yapcam canım hatırlatma kurcam gerekirse 😊 bu kadar zor olmamalı su içmek 😅
Minnoskiz Cileklipasta 33. Haftdayiz basindan beri en az 1.5 en cok 2.5 litre içiyorum. Zorluyorum kendimi ama soğuklarda en fazla 1.5 oluyor 😂
Cileklipasta Minnoskiz al benden de o kadar, yazın yine sıcakta gidiyor da bu havalarda insanın canı istemiyor 😄
Ssraa Günde en fazla 3 bardaktır. Çok şükür bizim de suyumuz falan iyi ben bünye olarak kendimi bildim bileli su içen bir insan değilim zaten malesef
Cileklipasta Ssraa sende az içiyormuşsun canım. Bebişlerin suyuyla içtiğimiz su miktarının ilgisi yokmuş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum 🤗