Gulsah7171 Cileklipasta 3 litre ama doktorum yinede bana yetmediğini daha fazla içmem gerektiğini söyledi
Cileklipasta Meeemoom seninki ikiz mi canım 😊 bende bilmiyordum erken yapıldığını ama mantıken doğru sonradan görmek zor olabilir 😄
Gulsah7171 Cileklipasta sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum çünkü 16 haftalık hamileyim 16 haftadır hep var
Anacsevgidolumelek Cileklipasta 2 yi kesin iciyorum bazen 2.5 oluyor o da bogaz kurulugum cok fazla oluyor ondan. Ama bebegin sivisinin ictigimiz su ile alakasi yokmus yani eger ona takildiysaniz.
Masal529 Cileklipasta su içemiyorsanız yanınıza pet alın 1,5 sürekli içmek istiyorsunuz gözünüzün önünde olunca az içenlere yardımcı olur
Cileklipasta Masal529 şişem sürekli yanımda canım. İlk aylarda iyi içiyordum da havalardan herhalde soğuyunca canım istememeye başladı
Fadiiiik Cileklipasta kendimi bildim bileli yemekten fazla çok su içerim 😂 canımm içemiyorsan kendini biraz zorla
Fadiiiik Cileklipasta zorla canımm hem su cok faydalı 😊 yada kendine hatırlatma yap cnm alarım gibi su içme zamanı diye işe yarar belki
Yusufunannesi_ Cileklipasta maşAllah kuzum zaten bebişini düşün içersin bol bol çünkü ben hamile kalmadan önce günde 2 bardak ya içerdim ya içmezdim şimdi bebişimi düşündükçe içiyorum :))