DuruDefne_mommy Bu ay yumurtlamayı yakaladım galiba kızlar 🌸🐣 Kaç gün sürer hangi günleri değerlendirmek daha sağlıklı olur.🤷♀️Yildiz koydugum yerleri değerlendirdik gün aşırı olucak şekilde ama yumurtlama daha yeni olmuş 😀
Cicekbahcesi12 DuruDefne_mommy evet pik olmus 3 gunu degerlendirmeniz gerekiyor esinizde sperm sorunu varsa bir gun ara ile deneyebilirsiniz yoksa 3 gun hergun 🤭 hayirli saglikli haberler alin insallah 😍
DuruDefne_mommy Bir gebenin günlüğü gebelik testi. 4 marttan bu yana gün aşırı deniyoruz ama yumurtlama günü bugün gebelik testi neden böyle çıktı ki ne simdi bu😀
DuruDefne_mommy Kivircikannee bu kadar erken gebelik olamaz zaten daha yumurtlama bugün olmuşken.Bat 24 ayrıca daha çok var
SevvaallEr Ay kızlar benımde son adetim 22 şubattı acıkcası yumurtlamada takip etmiyorum ben ama gebelik testi için erken olurr dimi henüüz🥲 cünkü bikere yaptım negatif cıktı haliyle
DuruDefne_mommy SevvaallEr bekle acele etme o hataya düşme düştün mü çıkamıyorsun bir daha 😀erken bence henüz
SevvaallEr DuruDefne_mommy Yaa dimi of ınsan otomatıkmen o kadar morelmen cokuyor ki gercekten o negatıfı gordumu nasıl ya dıyosun halbukı bakıyosun daha cok erken ama kımısı burda yok erken gebelıkte su kadar ogremdım bu kadar ogrendim dıyınce ınsanın duyguları yerle bır🫠
DuruDefne_mommy SevvaallEr yok gercekten bu kötülüğü kendine yapıp strese girme.Bekle zamanı geldiğinde senin olan elbet sana gelicek sabır🤲🐣