Zeynepkab
Kullanmalı diyemem . Dr bu konuda size daha net bilgi verir. Ben başıma geleni anlattım sadece

Zeynepkab ben 3 kere yaptırdım benim de kaliteli embriyo oluşmuyordu her seferinde 1 er embriyo oldu genetiğe gönderdim ilk iki sefer ikisi de hasta geldi kendimiz genetik verdik bizde bi sıkıntı yoktu 3. De de 1 tane oluştu onu da gönderelim dediler yok dedim şahsen onu transfer ettirdik o şekilde bakalım sonuç bekliyorum inşallah tutunur

Zeynepkab multivitamin takviyesi kullansın mutlaka kaliteli yumurta üretiminde etkili. Eşiyle beraber kullanırsa daha iyi

Zeynepkab tabi ki olabiliyor mesela normal tüp bebeğe geçmeyen insanları düşün düşükle sonuçlanabilşyor veya kimyasal gebelik yaşanabiliyor Yanş bu durum herkesin başına gelebilir tek bende var diye asla düşünmesin genetik tanıya da gelirse Ankara da bi doktora gitmiştik ben 29 dum o zaman siz daha gençsiniz size genetik tanı yaptırmam demişti bence embriyoya ne kadar işlemi uygulanırsa o kadar yoruluyor zaten alt tarafı kaç tane hücresi var ki dediğim gibi genetik sıkıntıları yoksa ve yaşları da küçükse gerek yok bası şeyler hep para çekmek için

mucizem4423 benim ablam hipo hipo hastası yumurta büyütülüyor sonra çatlatılıyor sonra toplama işlemi yapılıyor yumurtaya sürekli bi işlem var yani

Zeynepkab onu bilmiyorum nasıl bi hastalık olduğunu Rabbim hepimize şifa versin inşsllah 🤲🏻

@Zeynepkab 2022 de tüp bebek yaptığımda aynı şeyi yaşadım 26 yumurtadan sadece 1 embriyo elde edildi doktoruma sorduğumda araştırılması lazım dedi 2024 de başka bi doktora gittim ve direkt eşimi Kaan aydosa yönlendirdi eşimde sperm DNA bozukluğu varmış bu yüzden döllenme de sorun oluyormuş 7 aylık ilaç tedavisinden sonra tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kaldım umarım en yakın zamanda ablan da anne olur 🌸