Damlanurr0 Kızlar 11 martta kan testi verdi 700 çıkmıştı bugün tekrar verdim 1483 çıkmış artış olarak iyi mi sizce perşembe de hastaneye gidicem
Sbrn78 Damlanurr0 iki kat artmış camım maşalah bebiş burdayım anne demiş🥰 aynı saatlerdemi verdiniz acaba bende beta takibindeyimde
Damlanurr0 Sbrn78 aralarında yarım saat kadar vardı hemen hemen ayni diyebiliriz Allahim sağlıkla.kucağımıza almayı nasip etsinn
Damlanurr0 sendekimsinnn uygulamada göstersen 4+5 henüz çok yeni yarinda tekrar kan vericem değerleri takip ediyorum perşembede doktora gidicem bi sorun var mi yok mu diye
sendekimsinnn Damlanurr0 bende bugün tam 5 haftalığım ama beta 220 geldi baya düşük normalmi acaba ya
Damlanurr0 sendekimsinnn geç döllenme olmuş olabilir bence 2 güne bir kan testi verin ve kontrol edin yükseliyorsa hiç bi sorub yoktur sağlıcakla kucağınıza alın inşallah Allahim hepimize bu güzel duyguları yaşatsin 🌸
sendekimsinnn Damlanurr0 ovulasyonla takip ediyodum bu durumda geç döllenme olabilirmi amin inşallah canım
Damlanurr0 sendekimsinnn sonuçta içten ilerleyen bi durum bu ne kadar testlere güvenip yapsakta tabiki olabilir sonuçta içerde işlerin nasıl geliştiğini bilemeyiz umarım gönlünüze göre olur