caglaoztrk 37.haftamda zorunlu sezeryanla oğluşum dünyaya geldi. Merak ettikleriniz varsa deneyimlediğim şeyleri paylaşabilirim 🤓
Nisa58Sivas caglaoztrk normal ped mi aldın yanına yoksa giyilebilir emici külot mu ve hangi pijama takımı Daha rahat İç çamasırı olarakta yüksek bel daha mı iyi olur
zeyno_naz32 Bende ayın 19 una gün aldım bugün 38 deyiz sorum şu söylendiği kadar zor mu ilk yürüyüş sonda vs. :)
caglaoztrk zeyno_naz32 benim deneyimime göre asla değil,sonda uyuşukluk başlayınca takılıyor. Yürüyüş konusunda da zorluk yaşamadım karnımı tutarak ayağa kalktım ve kalktığım gibi oturmadım yatmadım diyebilirim ne kadar yürürsen o kadar açılıyorsun 😅
caglaoztrk Babyloadinggg damla damla geldi,3-4 gün sonra toparlanmaya başladı bu süreçte bestlak takviyede kullandım hala devam ediyorum
Eszr caglaoztrk bebek küveze girmedi değil mi kaç kilo doğdu bu arada gözünüz aydın Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin 🤍
caglaoztrk Nisa58Sivas Nisa58Sivas depend aldım onu giydim ama hastane ped verdi bende dependi külot niyetine kullandım pedi de taktım eve geçince de gece pedi kullandım.e bebekten yüksek bel iç çamaşırı aldım epey rahat ettim. Pijama da normal beldi rahatsız etmedi zaten dikişler epey aşağıda kalıyor bel kısmından
Eszr caglaoztrk çok sevindim sizin adınıza bende 35. Haftamdayım doktorum 10 güm gerilik olduğunu böyle giderse 37. Haftada alacağını söyledi o yüzden sordum sağlıkla büyüsün bebeklerimiz 🤍
Ece28888 Eszr şuan aynı durumdayım sizin haftanızda ıkı hafta geride 35 im ben 37 de alabilirim dedi n’aptınız siz?