Chadia Merhaba arkadaşlar. Şuan sürpriz bir 3. Hamilelik yaşıyorum ilk 2 doğumum Normal oldu. İlk Doğumu Beylikdüzü Medicana da 2. Doğumu Kolan hastanesinde yaptım ancak her iki doktorumda bu hastanelerden ayrılmış. Önerileriniz doğrultusunda yeni bir doktor edinip onda Doğum yapmak istiyorum.
Pelnm Chadia merhaba canım hayırlı olsun bebeğin ben medicana da ali metin celep e devam ediyorum çok sıcakkanlı açıklayıcı kendisi senin sormana gerek kalmadan her konuda bilgi veriyor
asilsmom Chadia hayirli olsun😍💞bende beylikduzu medicana burcu özmen hanim’a gidiyorum aynı zmnda kendisi ögretim görevlisi👍🏽
Lovelies Chadia beylikdüzünde oturuyorum canım Bende 2,5 aylık hamileyim ve gittigim hastanede batı bahat özel hastane doktorumn adıda reşat bahat (hastanenin sahibi ) Cok iyi bi doktor öneririm .. Sen sormadan bilgi net veriyo .
Chadia Lovelies hiç duymadım bu hastaneyi canım. Bi araştırayım çok teşekkür ediyorum. Bayan doktor tercih ediyorum normal Doğum yaptığım için daha rahat hissediyorum
Lovelies Chadia tamam canım ben önerdim orda bayan doktrda var ama onları hiçbilmiyorum yinede sen bilirsin canım
Mlly34 Beylikdüzü medi house cerrahi tıp merkezine gidiyorum bende 21 haftalık hamileyim ve ilk doktorum erkek ama hastanede bayan doktorda var muayene ücretleride normal kolondaki kadar yüksek değil açıkcası